Monitorizarea pacienților 24h/24 într-un spital privat, fără riscuri de accidente sau infecții nosocomiale (P)
În condițiile pandemiei COVID, a devenit aproape imposibilă supravegherea pacienților după intervenții chirurgicale majore sau cu afecțiuni care implică o atenție deosebită. Secțiile de specialitate ale spitalelor publice sunt supraaglomerate, supuse riscurilor de accidente, precum incendiile, sau riscului de infectare nosocomială. Cu toate acestea, bolnavii au nevoie de îngrijire permanentă, mai ales după operații sau în cazul unor afecțiuni cronice, aflate în stadii avansate.
O secție de monitorizare a funcțiilor vitale 24 de ore din 24, 7 zile din 7, se deschide la Spitalul Sfântul Sava. Vor fi funcționale 18 paturi medicale, câte două într-un salon.
Fiecare cameră este dotată cu aparatură specifică de monitorizare terapie intensivă, precum EKG, puls, saturație oxigen, temperatură. Întregul spital are acces la oxigen medicinal.
Personalul medical se ocupă de administrarea medicației prin metode standard sau cu injectomate și infuzomate, aparatură pentru perfuzie continuă.
Pacienții beneficiază de asistență și îngrijire completă: igiena tegumentelor, bucală, genitală, tapotare, aspirarea secrețiilor traheobronșice, administrarea alimentelor prin sonda nazogastrică, urmărirea evoluției plăgilor postoperatorii și leziunilor de decubit.
De asemenea, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative asigură asistență medicală și monitorizare 24/7 bolnavilor oncologici sau cu alte afecțiuni grave, în faze terminale. Îngrijirile paliative se desfășoară în saloane speciale, cu 2 sau 3 paturi.
Spitalul Sfântul Sava are 118 paturi avizate pentru recuperare medicală și îngrijiri paliative, deservite de o echipă de peste 180 de medici, asistenți, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, infirmieri. Fiind atât de numeroși raportat la numărul de paturi, specialiștii acordă atenție specială fiecărui pacient. De aceea și rezultatele Spitalului Sfântul Sava sunt superlative în recuperarea medicală pentru cele mai complexe afecțiuni.
Echipamentele de recuperare și monitorizare sunt de ultimă generație, fiind folosite în:
- recuperare medicală ortopedică
- recuperare medicală postoperatorie
- recuperare medicală neurologică
- recuperare medicală post AVC
- recuperare medicală respiratorie
- recuperare medicală post COVID
Pacienții sunt internați în saloane cu 2 și 3 paturi, beneficiind de monitorizare 24 de ore din 24, inclusiv prin sistem video.
Centrul medical a fost construit de la zero în urmă cu trei ani. Se află în imediata vecinătate a pădurii Pustnicul, în comuna Pantelimon, str. Cozieni nr 2, drumul spre Mânăstirea Pasărea.
Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:
0724.021.090 | 0724.338.881
contact@spitalulsfantulsava.ro
https://spitalulsfantulsava.ro/
https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank