G4Media.ro

Peste 25.000 de persoane au participat în primele două zile, în Cartierul…

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Peste 25.000 de persoane au participat în primele două zile, în Cartierul Rahova, la programul ”Străzi deschise”, anunță Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că peste 25.000 de persoane au participat la programul ”Străzi deschise”, în primele două zile când acesta a avut loc în Cartierul Rahova, transmite News.ro.

”Peste 25.000 de oameni s-au bucurat în primele două zile de Străzi deschise pe strada Bârcă din sectorul 5. Evenimentul continuă sâmbătă şi duminică, cu multe activităţi sportive, ateliere, zone de joacă şi spectacole de circ şi teatru pentru copii”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general precizează că, de asemenea, ”Străzi deschise – Bucureşti” readuce plimbările pietonale şi evenimentele în aer liber şi pe Calea Victoriei.

”Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” poposeşte, în premieră, timp de patru zile, în cartierul Rahova şi a instaurat, pe strada Bârcă, centrul distracţiei în minivacanţa de la acest sfârşit de săptămână.

Între 1 şi 4 iunie, strada Bârcă este pietonală între Calea Rahovei şi strada Mărgeanului şi găzduieşte activităţi sportive, ateliere, zone de joacă şi spectacole de circ şi teatru pentru copii.

În weekend, plimbările pietonale şi evenimentele în aer liber revin pe Calea Victoriei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. @Alex
    „Doamna Sarma” facea toate evenimentele sale pe bani! Pe banii nostri!
    Diferite firme de casa cumparau la suprapret tot felul de bazaconii (au ramas celebri iepurii de Paste din plastic ce au costat 185.000 de euro, conform actelor primariei). La un nou eveniment se cumparau noi produse, si tot asa…

    Ca sa fie mai clar: in 4 ani Firea a cheltuit 74 de milioane de euro „pentru iluminatul festiv de sărbători și pentru organizarea de concerte, spectacole, festivaluri și alte evenimente” si 15 milioane de euro „pentru investiții în rețeaua de termoficare” (actele Primariei). Frumos, nu-i asa?

    Nicusor Dan deschide niste strazi pentru evenimente publice si spectacole in week-end sau de sarbatori. Asta nu costa nimic! (Doar il injura unii soferi care trebuie sa ocoleasca zona.) Orice comerciant vine cu standuri si produse PE BANII LUI si la sfarsit pleaca cu ele inapoi. Noi, bucurestenii, nu platim nimic pentru organizarea evenimentului

    E-asa de greu sa vezi diferenta?

  2. Creart a aparut in 1957 si si-a schimbat denumirea in 2011 – sa spui ca e ‘institutie de pe vremea „doamnei”‘ e ridicol… Si ce sa vezi, angajatii institutiei Creart isi primesc salariile fie ca organizeaza ceva, fie ca nu. Sunt la fel ca salariatii oricarei institutii din subordinea primariei. Asa ca nu platim nimic „in plus”… Banii se duc – ca la toate primariile – pe achizitii cu dedicatie. Iepurii „doamnei” Firea, de pilda, de care am scris mai sus… Poti sa ne dai, pentru Nicusor Dan, un exemplu de achizitie nenecesara si supraevaluata? Facuta de primarie, de Creart sau oricare alta institutie din subordinea primariei?

    Iar daca tot ne-am adus aminte de glorioasa perioada, de Paste primaria „doamnei” Firea a comandat varuirea fatadelor unor cladiri istorice de pe Calea Victoriei (in galben, roz, gri-sobolan, o minunatie), inainte sa monteze instalatii luminoase (ramase de la Craciun), dar si figurine de plastic – iepuri si flori – agatate de instalatii… Acestea fiind ideile „doamnei” Firea despre curatenia de Pasti si amenajarea unui spatiu pietonal… Iar cand au vazut ca opinia publica si institutiile ce se ocupa de patrimoniu protesteaza, au spus imediat ca varuirea acelor cladiri e ilegala si nu a fost comandata de primarie… Prost-gust si lasitate in acelasi timp. Normal ar fi fost ca procuratura sa se sesizeze si sa cerceteze cine a comandat acele modificari ale unor cladiri istorice de patrimoniu… dar nu a facut-o, desigur.