Piața produselor BIO în România, în picaj liber? Marian Ciocianu (BIO România): „Românii consumă legume și fructe BIO, dar majoritatea din import” / Achim Irimescu (oficial UE): „Evaluările experților Comisiei nu indică șanse prea mari de depășire a procentului de 5% a terenurilor cultivate ecologic în România până în 2030”
În urmă cu două decenii, agricultura bio, cunoscută și ca agricultură organică, și-a făcut apariția în România.
La început, mulți se întrebau: „Ce înseamnă acest tip de agricultură?”. Pe scurt, un mod mai „curat” de a produce alimente, fără fertilizanți și pesticide în câmp sau aditivi alimentari în produse. (Citește continuarea articolului pe G4Food…)
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankCitește și...
© 2025 G4Media.ro - Toate drepturile rezervate
Acest site foloseşte cookie-uri.
Website găzduit de Presslabs.
2 comentarii