G4Media.ro

Platforma Facebook nu funcționează în mai multe țări, inclusiv România

Platforma Facebook nu funcționează în mai multe țări, inclusiv România

Platforma Facebook nu funcţionează, miercuri seara, în mai multe țări, inclusiv România. Potrivit The Sun, nici Instragram și Messenger nu funcționează.

Utilizatorii Facebook din Europa, dar și din alte regiuni ale lumii reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare.

Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, platforma a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia.

Foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

34 comentarii

  1. Nici in Suedia nu merge

  2. Multumesc! Chiar asteptam un articol pe tema asta. Dar trebuie sa stiti ca Messengerul functioneaza… nu le-au inchis pe toate… 😀

  3. Nici on UK nu merge. Chiar am crezut că mi-au blocat contul! Nu îmi mai apare decât știri de acum 2 zile și nu se încarcă comentarii sau like!

  4. Din UK: la noi apare ca Facebook e in mentenanta.

  5. Nu pot distribui mesajul dumneavoastă ,chiar nici pe Messinger !

  6. Nu pot distribui nici o postare ,chiar nici pe Messinger.Mulțumesc

  7. In sfarsit o veste buna.
    Multumim Zuc si te rugam sa le lasati asa!

    • Te bucuri degeaba,prietenii tai rusi nu vor putea influenta cu genul asta de atacuri teroriste utilizatori care apreciaza libertatea de exprimare ,un drept fundamental cu care ne nastem si care cu cat se incearca sa fie ingradit de dictatori dementi ca putin sau altii ca el,cu atat mai mult dorinta de libertate este mai mare si de neoprit!

    • Aberezi din greu, Lia. Da’ ce, acum nu te mai poți exprima? Simplul fapt ca ai comentat pe g4 arată eroarea în care te afli.

      Pui egal intre un drept fundamental (libertatea de te exprima) și o unealta, o entitate comercială. Wtf?

      Unii sunteți cam săraci cu duhul, bag de seama, chit ca înjuram la unison pzd. Ce sunt trolii pzdisti, dar ce sunteți voi, când subiectul va depășește. Răspunsuri emoționale, neprocesate.

    • Vaiiii .. pozele cu flori, nepoti, nepoate, moaste sfinte, etc unde le mai vedem ??
      Ooops , am uitat ca mi-am anulat contul de FB …

    • Vaaai, Gogule-prostule, da’ ce glume de mucos ai în repertoriu!
      Te-ai cam obișnuit cu porcăriile de pe vk.ru, bag de seama. 😀

  8. Bai, e suspecta toata treaba asta, platforma facebook e functionala, insa o seama de optiuni nu merg, de exemplu nu poti da like, nu poti da share. Ce se intampla? E vreun atac hackerist pe UE?

    • Messul functioneaza cu intermitente !

    • E cunoscuta activitatea intensa a mijloacelor Rusiei de influentare a opiniei publice prin campaniile desfasurate abil pe social-media in perioadele electorale ( a se vedea ultimele alegeri prezidentiale din SUA, referendumul Brexit, cel „pro-familie”,s.a). Acum o luna rusii au anuntat ca urmeaza sa-si dezvolte propriul internet, ca sa nu depinda de servere straine in caz de urgenta (or pregasti ei ceva). Totusi, o alta explicatie ar putea fi implementarea unei prime versiuni a facecoin-ului, moneda virtuala cu care FB spera sa sa aduca modul in care banii se misca la un alt nivel.

    • Rusnacii ii cam copiază pe chinezi în ultima vreme. Probabil se vor închide. Dar oricum, ei deja aveau rețele sociale localizate (VK), tocmai pentru a renunța la cele „vestice”.

      Cum au chinezii Beidu, WeChat, Weibo etc. Accesul la google, Facebook se face prin VPN în China. Altfel, îți pui pofta în cui. Bagi de seamă că vor să extindă la nivel național acel sistem de social credit. Ma refer la chinezi. Mi se pare incredibil ceea ce fac, lăsând la o parte ideologia tâmpită (comunista), cu care eu nu rezonez. Așa comuniști, cum sunt, au creat orașe (greenfields) atât de civilizate (curate, tehnologizate, bine planificate), încât și o parte din americani visează la asa ceva. Repet, nu vorbesc despre ideologie și politică.

      Rușii cred ca vor să îi copieze, dar mi se par departe de chinezi (dpvd financiar, cel puțin). În Moscova au implementat un sistem de mobile tracking, la nivel național au localizat (clonat) serviciile sociale. În cel mai bun caz, vor fi o copie proastă, cum doar rusii se pricep. :)) Totuși, au materie cenușie, elite foarte bune, cu toate ca numărul lor nu pare mare.

  9. Functioneaza prost. Cu hopuri ! Cu „sughituri” !

  10. Functioneaza prost. Cu hopuri ! Cu „sughituri” !

  11. Pe G4media nu merg comm ! Pe alte grupuri merge si comm,si aprecierile !

  12. M am delogat de pe fb si nu pot reintra. Nu pot trimite poze sau linkuri pe mess.

  13. Daca tine mult va fi jale !
    Miliarde de idioti vor intra in sevraj !

    • :)))) Buuuuuun!!

    • Sigmir Sunt departe de tara, copiii sunt imprastiati prin Europa, am prieteni dragi in Romania, asa ca, spre deosebire de „elite” ca domnia ta, care iau Facebook doar ca o pagina de selfiuri si barfe, pentru noi este foarte foarte important, sa tinem legatura gratis, sa ne vedem, sa schimbam fotografii cu evenimente importante si felicitari la ocazii din viata noastra.

    • Dana, îți imaginezi că în era pre-facebook oamenii se sunau între ei, iau trimiteau depese și vederi, se întâlneau când voiau sa depaneze amintiri? Wow, cum reușeau sa facă asta fără o rețea socială ce subminează tendința omului de a procrastina în schimbul datelor personale vândute și răs-vândute în scop comercial?

      Such wow! Much wow!

      Ce-i drept, îl invidiez un pic pe Zucke; băiat deștept, cum a creat o afacere de miliarde manipuland slăbiciunile omului. #selfmade 😀

  14. Este un atac informatic fara precedent. Ziua de astazi, martie, 13, 2019 va ramine in istorie prin asta. Cine a dat atacul – evident cei care vor si cei care pot.

  15. Clipe minunate fără aberații postate, ura politica, imbecilitati distribuite… Poate rămâne așa

  16. La noi (UK) apare ca pagina e in mentenanta.

  17. Asa e la voi in moldova ruseasca, nu in tari democratice ca SUA,unde libertatea de exprimare este sfanta , scrisa in Constitutie si respectata!!

  18. Nu merge bine nici whatsapp. Unele poze se trimit altele nu aparent fara o logica.

  19. Eu nici sa ma mai loghez nu pot.

  20. General-locotenent Benjamin Hodges, fost comandant al forţelor americane în Europa, consideră că Alianţa Nord-Atlantică trebuie facă demersuri pentru a-şi spori capabilităţile în regiunea Mării Negre, în caz contrar Rusia s-ar putea gândi să ocupe Odesa şi chiar România – potrivit publicaţiei Česke Noviny.

    A INCEPUT RAZBOIUL?

  21. Mai ușor cu pianul pe scări. 🙂

    Textele astea despre SUA sunt vise moștenite din filme. Asa e când nu ai pășit acolo și vorbești din ce vezi la TV. Hai sa nu exagerăm.
    Faptul ca ai o opinie diferită asupra unui subiect nu te face bolșevic sau în vreun fel. Asta e apanajul minților închise, lipsa de a accepta opinii diferite de ale tale. Șoc și groază: vizitează SUA și ai sa descoperi (și) americani ce boicotează sau au renunțat la folosirea platformei Facebook. Ghici ce? Nu sunt asa agresivi între ei, când unul are alta opinie. Adică asa, cam cum ai reacționat tu acum.

    Facebook e un lucru extraordinar, dar dpvd business. A manipulat creierul uman slăbiciunile dale, și a creat dependență, încât mulți intra în sevraj (pun intended), dacă nu au acces la serviciul acela. De parcă înaintea Facebook eram toți legume și nu comunicam între noi. Da, a schimbat fundamental comportamentul social media, dar de la a privi Facebook altfel decât o unealtă/opțiune de comunicare până la a-l asocia cu un drept fundamental, e cale lunga.
    Prea mult patos ptr un serviciu creat pentru a genera profit unei entități. Și ce e nostim este faptul ca bolșevicii despre care vorbești au folosit acea platforma pentru a manipula masele și voturile lor fix în ceea mai democratica țară din lume (chipurile, cea mai democratică, dar asta e alta discuție). Hilar!
    Factorul psihologic lucrează în toată splendoarea sa.

    Vrei sa comunici cu oameni dragi aflați departe? Pune mâna pe telefon și sună-i sau folosește o altă aplicație de comunicație, ca alternative sunt la tot pasul. Elimini dependența de un serviciu, creezi redundanta ptr astfel de situații.