G4Media.ro

PNL refuză războiul declarațiilor cu deputatul PSD Mihai Weber, care l-a catalogat…

Sursa foto: Economedia / Ilona Andrei

PNL refuză războiul declarațiilor cu deputatul PSD Mihai Weber, care l-a catalogat ”incompetent” pe ministrul Virgil Popescu: ”Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări, noi discutăm instituţional în coaliţie”

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a declarat marţi pentru News.ro, după atacul lui Mihai Weber la ministrul Virgil Popescu pe tema crizei din energie, că liberalii nu se ceartă pe Facebook cu nimeni şi nu dau replici prin postări, ci discută instituţional în coaliţie”.

Stroe mai arată că decizia compensării preţului în energie a aparţinut coaliţiei, nu PNL.

Reacţia PNL a venit după ce, marţi dimineaţă Deputatul PSD Mihai Weber a scris pe Facebook că românii nu pot duce la nesfârşit povara ”incompetenţei” lui Virgil Popescu şi că, ţinând cont de faptul că se apropie sezonul rece în care va creşte consumul şi, prin urmare, vor creşte costurile atât pentru populaţie, cât şi pentru agenţii economici, îi cere imperativ ministrului Energiei să se trezească şi să vină urgent cu soluţii care să oprească şi să descurajeze creşterea nejustificată a preţurilor la energie şi gaze.

”Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări, noi discutăm instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie. Nu e cazul să comentăm mai mult declaraţiile colegului de la PSD, pentru că în acest moment lucrăm cu PSD la aceste soluţii care vor ieşi în câteva zile. Domnul Weber poate să viziteze site-ul ANRE, unde scrie foarte clar ce trebuie să facă această instituţie şi nu face. Nu o zicem noi, o zice legea”, a declarat Ionuţ Stroe pentru News.ro.

Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că ”decizia compensării a aparţinut coaliţiei, nu PNL, aşa cum tot coaliţiei îi va aparţine ordonanţa care urmează să reiasă din lucrul grupului interministerial”.

”Deci cu cine se ceartă dl Weber mai exact? Nu ştim. Noi îl sfătuim să aibă răbdare, cu siguranţă îi vor da colegii de la PSD şi dumnealui să citească draftul ordonanţei”, spune Stroe.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. In acest moment, PNL-ul nu mai reprezinta pe nimeni. Sunt doar niste psd-isti vopsiti in galben, care il mai fac pe saracul Bratianu se se invarta in mormant. Altfel, nici cea mai mica diferenta privind ideile economice, stilul de guvernare sau gestiunea resurselor publice.

    Corect ar fi ca PNL-ul sa dispara de pe scena politica. Aripa conservatoare, dar pragmatica, merge in mod natural la PSD. La fel si toti primarii PNL, care oricum au cu totii deja 2-3 transferuri repetate intre partide. Aripa ceva mai isterica, aia care impingea referendumul ala cu familia, aia de stau mereu cu crucea si tricolorul pe burta, poate merge la AUR. Altceva nu mai e prin PNL. Hai, poate cativa mai „liberali/centristi/adeptii bicicletei in locul masinii”, gen primarele PNL de la sectorul 6, pot merge la USR.

    Si cu asta, basta. S-a dus el PNTCD-ul sau partidul lui Base, asa ca se poate. Si am termina si cu minciuna asta repetata aiurea de 20 de ani cum ca PSD si PNL sunt mari inamici politici, desi ei au fost in alianta pe fata cel putin 7-8 ani. Si inca pe atat prin spate.

    • din pacate baza electorala de peeeseedisti vopsiti in galben e mare, si tot vor aduce un nimic de cel putin 10-15%
      in general votantul de PNL nu e mai inteligent ca cel de PSD

  2. ASA E. IN COALITIE SE DISCUTA CUM SE IMPART FUNCTIILE SI BANII.

  3. pai da .. cum a iesit madam Alinutza sa ne spuna de ANRE … sau Muraru de la Iasi sa ne spuna de rotativa ca nu prea e indicata

  4. Mda,PSD dictează și ei scriu!foarte liniștitor!

  5. Pai sa discute constitutional, pentru ca in constitutie scrie ca resursele (deci inclusiv gazele si petrolul) sunt ale Romaniei si sunt inalienabile. Sa traga de aici concluzia logica privind a declararii nulitatii contractelor prin care acestea s-au vandut strainilor. Resursele trebuie folosite de Romania in interesul romanilor.