G4Media.ro

Premierul Ciolacu promite intrarea în Schengen, vize ridicate pentru America și cetățenia…

sursa foto: ELVIS BARUKCIC / AFP

Premierul Ciolacu promite intrarea în Schengen, vize ridicate pentru America și cetățenia dublă cu Spania până la finalul anului 2024

Premierul Ciolacu a promis, miercuri seara, la România TV, că până la finalul acestui an, românii vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii fără vize, țara noastră va intra în spațiul Schengen și că cetățenia dublă cu Spania va intra în vigoare.

„În noiembrie cred că mai mult ca sigur mergem fără viză în America. Rog foarte mult pe toți care pot să reînnoiască viza B1, B2 să continue să o facă”, a declarat Ciolacu.

Întrebat de moderator dacă până la finalul anului România va intra în Schengen și va fi adoptată cetățenia dublă cu Spania, premierul Ciolacu a răspuns că da.

Tot în emisiunea de miercuri seara, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că ”orice este posibil”, întrebat dacă ar putea fi primul preşedinte al social-democraţilor care nu va candida la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD, Marcel Colacu a reafirmat, miercuri seară, la România TV, că va candida pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii, iar la congresul din 24 august, după alegerea preşedintelui PSD, se va alege şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale.

Întrebat dacă ar putea să fie primul preşedinte al PSD care nu va candida la prezidenţiale, Ciolacu a afirmat: ”Este posibil, este posibil orice. Nu am o reţinere. Nu sunt un om încrâncenat. Am pornit de la tineret”.

Liderul PSD afirmă că nu şi-a propus să facă o strategie din a anunţa cât mai târziu dacă va candida sau nu în alegerile prezidenţiale.

De asemenea, Marcel Ciolacu susține că Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, „cu certitudine va candida” la alegerile prezidențiale.

„Îi urez succes. N-am avut vreo discuție cu el aplicată pe acest subiect”, a declarat Ciolacu, miercuri seara, la România TV.

„N-am avut nicio discuție instituțională, dânsul din funcția de secretar general adjunct al NATO și eu din funcția de prim-ministru. Am avut discuții cu domnul Geoană, dar nu aplicat pe acest subiect (candidatura la prezidențiale n.red.). E posibil să am o discuție pe această temă cu domnul Geoană”, a mai declarat Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. 👍🏻…
    Dă-i bice!!… fi bărbat….te/vă voi aplauda dar niciodată vă voi vota, votul meu merge spre partide Pro-UE și Pro -NATO/OTAN.
    🇪🇺👍🏻

  2. Da, da’ apartamenu’ de 35 de mii de euro il da Șimion…asa ca m UE Ciolacu, noi votam hAur.