G4Media.ro

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, pune sub semnul întrebării victoria președintelui ales…

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, pune sub semnul întrebării victoria președintelui ales al SUA, Joe Biden

Anunţul victoriei democratului Joe Biden la scrutinul prezidenţial din SUA este pus sub semnul întrebării de premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa. Acesta a comentat sâmbătă că i se pare interesant faptul că democratul Biden este felicitat înainte ca acuzaţiile de fraudă făcute de preşedintele american în exerciţiu, republicanul Donald Trump, să fi fost soluţionate.

„S-au depus contestații pe întregul teritoriul Statelor Unite acolo unde a fost un rezultat strâns. Tribunalele încă nu au început să decidă. Din acest motiv, msm (mainstream media – n.r.) şi nu un organism oficial au anunţat victoria”, a scris politicianul conservator pe contul său de Twitter.

Jansa, care l-a felicitat miercuri pe Trump pentru triumful la scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie, când încă mai erau multe voturi de numărat, s-a declarat sâmbătă surprins de faptul că Joe Biden primeşte „felicitări din toate părţile”, scrie Agerpres.
„Supremaţia legii”, îşi încheie Jansa mesajul, căruia i-a adăugat emoticonul „happy face”.

Şeful guvernului sloven a retransmis în ultimele zile numeroasele mesaje pe Twitter care vorbeau de fraudă electorală, difuzate de Trump fără niciun fel de dovezi, relatează Agerpres, care mai notează că principalele medii de comunicare slovene, inclusiv agenţia şi televiziunea publice, au informat deja că Joe Biden este preşedintele ales al SUA.

Sursa Foto: Janez Jansa/premierul Sloveniei/Guvern

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. Impostura Trump disemineaza la distanta.

    • Ma intreb, asa, retoric…cand premierul sloven l-a felicitat pe Trump pentru victorie (in mijlocul numararii voturilor, mult inainte de final), oare in cazul lui se potriveste propria fraza „msm (mainstream media – n.r.) şi nu un organism oficial au anunţat victoria”? Nu crede ca l-a luat gura pe dinainte, de a ramas in offside, atat de penibil?

  2. Nu se împacă populismul şi tineretul. Nu numai Trump e în corzi, cerând încetarea număratului. Vor avea unele probleme şi Netanyahu, Boris Johnson, Viktor Orbán…

    • Stai sa vezi cand se pune in miscarea masinaria de razboi si influenta politica a lui Bibi. Nu vad zile bune pt americani in zona orientului sau pt Iran. Cat despre Orban ala stie bine ca urmeaza un maidan globalisto-marxist in budapesta si sunt sigur ca s-a pregatit. Nu le iese ca in Ucraina. Ghinion mon cher.

    • ba Torbjørn, nu mai poza in viking băbăiatule, ca-ti pute gura a vodkă de la distanță.

  3. Nașpa, oare Slovacia o ia pe urma Poloniei și Ungariei spre Estul Sălbatic?

    • Cine stie?
      Putem doar spera ca Slovenia nu o va face 🤣🤣

    • A castigat? A castigat! Cum? Mirela, dragostea mea, NU MAI CONTEAZA! Dupa parerea me personala a fost un blat. La Trump totul e de vinzare, comunustii au facut cheta si Orange Man bad a plecat.

  4. Slovenia , Slovacia le incurci intotdeauna.
    Cum ar fi pleci la Bucharest si te trezesti la Budapest.

  5. Un loser plange dupa alt loser!

  6. Asta-i dementul ala care vrea sa faca hidrocentrale pe Sava, sa distruga raul. De luni de zile protesteaza slovenii impotriva abuzurilor acestui jeg, dar inca n-au reusit sa scape de el. Vine si randul lui.

  7. În fapt, insul are mare, mare dreptate în ceea ce afirmă.
    Gîndiți-vă că Iohannis îl felicită pe Biden, apoi instanțele SUA îl fac alegător pe Trump: cît de mult ar simpatiza Trump România și pe Iohannis?! Ar ,,trage” România spre centrul interesului său sau ar expedia-o către margine?
    Totul este calcul. Cei care l-au felicitat acum pe Biden fie vor să îi cîștige simpatia fie vor să poată obține ulterior o anumită influență asupra lui. Fie, că există si această variantă, să fie foarte, foarte bine informați de diplomații lor sau de serviciile lor secrete și nu pierd timpul, tot în favoarea lu’ primele două ,,fie”.
    Ce a făcut slovenul în prima fază: a jucat politica externă (și de securitate) a țării lui la rișca.