G4Media.ro

Preşedintele, premierul şi şeful Senatului felicită echipa naţională de fotbal pentru calificarea…

Sursa foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Preşedintele, premierul şi şeful Senatului felicită echipa naţională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, au transmis, miercuri, mesaje de felicitare echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024, după egalul cu Slovacia, transmite Agerpres.

Şeful statului a punctat că tricolorii le-au adus bucurie românilor.

„Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Această idee a fost subliniată şi de premierul Marcel Ciolacu.

„Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!”, a afirmat prim-ministrul pe aceeaşi reţea de socializare.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a pus accentul pe faptul că România a realizat o performanţă istorică de Ziua Drapelului Naţional.

„România a obţinut o performanţă istorică astăzi. De Ziua Drapelului Naţional, România reuşeşte să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaşte şi că are un potenţial uriaş! Vreau să felicit echipa naţională pentru determinare şi mândria pe care continuă să o aducă Ţării!”, a transmis Ciucă pe Facebook.

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Klaus – Ciuca – Ciolacu… tripleta de mucava a Romaniei, care a retrogradat tara in clasamentul democratiei si al statului de drept. Nu mai suntem de mult in prima liga in Europa, Romania are nevoie de un antrenor priceput care sa reconstruiasca echipa din temelii. Pozitiile din echipa Romaniei la care suntem descoperiti sunt justitia, educatia, sanatatea, finantele… iar cele la care stam bine sunt coruptia, hotia, impostura, politicianismul si altele.
    In schimb, incepe sa arate bine jocul pe extreme, bine intretinut de tripleta pomenita.
    Poporul sta in joc de glezne, incalzit permanent cu fake news de la centru si raspunde prompt la dezinformari, gata sa intre in teren cand decid baietii in laboratoarele lor speciale. In functie de interes, minoritatile pot fi prezente in echipa cu un procent umflat.
    Din pacate, sau din fericire, actualului antrenor ii expira mandatul si impresarii l-au facut sa viseze la un post in primele ligi ale Europei sau NATO, dar au fost simple stiri de presa false. Acum, omul e liber de contract si se poate transfera fara clauza; dar, chiar si asa, nu-l vrea nimeni.
    Ceilalti doi, ramasi fara sef, se vor razboi intre ei si cauta sustinere fiecare printre suporteri; motiv pentru care au imbracat tricoul nationalei si se imbrancesc sa apara in vizorul camerelor tv.
    Multi fraieri casca gura la ei si se inghesuie sa faca selfie-uri.
    Speranta este ca, totusi, romanul care se pricepe la fotbal si la politica ii va trimite unde le e locul, in diviziile inferioare!

    • 🙂 +10. se pare ca si extremele asteapta o pasa de la centru

    • Mda, asa e, jucatorul de pe extrema dreapta are viteza buna si e jucat cu mingi la intalnire. Nu e insa suficient de disciplinat, are gura mare, vocifereaza in teren, motiv pt care e lasat rezerva uneori, ca sa nu si-o ia in cap.
      I se da libertate in teren atat cat este nevoie, dupa cum arata sondajele.

  2. Dacă știau, comasau restul alegerilor pentru week-endul ăsta!