G4Media.ro

Revolut începe transferul tuturor clienților din Europa Centrală și de Est către…

Revolut începe transferul tuturor clienților din Europa Centrală și de Est către noua sa entitate din Lituania, pentru a preveni efectele Brexit. Ce se schimbă pentru clienți

Platforma de plăți Revolut, fondată în Londra, a început să-și anunțe clienții din Europa Centrală și de Est – inclusiv cei din România – că a început de astăzi transferarea lor către noua entitate europeană stabilită în Lituania, potrivit mai multor mesaje consultate de reporteri G4Media.ro.

Entitatea financiară și-a deschis filiala din Lituania pentru a le putea oferi clienților aceleași condiții și după Brexit, în eventualitatea în care ieșirea Marii Britanii din UE se va face fără un acord, ceea ce ar putea duce la apariția unor bariere pentru serviciile financiare dintre cele două blocuri.

Principalele modificări semnificative pentru clienții transferați către entitatea din țara baltică:

– entitatea Revolut cu care aceștia vor avea o relație va fi Revolut Payments UAB, o instituție de bani electronici autorizată de Banca Lituaniei.
– de acum încolo, clienții care vor să facă reclamații legate de Revolut le pot face intermediul Băncii centrale a Lituaniei.
– dreptul care guvernează relația dintre Revolut și clienți va fi dreptul lituanian, iar instanțele care au jurisdicție pentru a soluționa plângerile vor fi instanțele lituaniene.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Incepe realocarea de sedii si de entitati economice din M.B. in UE.

  2. Cel mai rau moment ca sa mai ramai cu negustoria in M.B. Coloac peste pupaza a aparut si covid19 .Ce le-o fi trebuit , ca doar nu dadeau decit 20 miliarde cota .

  3. Avem infrastructura foarte bine organizata pentru integrarea tuturor infractorilor in societate, fara lipsire de libertate, fara pedepsirea acestora, fara recuperarea prejudiciilor, ci cu acordarea de privilegii speciale. PARLAMENT.

  4. Pentru toti gugustiucii din Europa de Est, e bine de stiut ca aceasta banca virtuala nu garanteaza o suma minima in caz de default cum ofera bancile din caramida si mortar. Daca da faliment pierzi tot ce ai in cont !

    Din cauza asta clientii maturi din vest nu prea se inghesuie sa foloseasca astfel de ”banci” care pot deveni pocnitori *din punct de vedere al securitatii ) desi sunt foarte atragatoare si convenabile pentru tserviciile oferite.

    • Te contrazic, fiind institutie financiara inregistrata in Europa, exact ASTA garanteaza.

    • @entitate europeana, ori esti prost informat ori dezinformezi in mod intentionat. In cazul in care da faliment nu exista acea suma minima garantata care in Romania obliga bancile sa depuna garantiipentru 100.000 eur iar in SUA pt 200.000 usd.

      …”However, until it officially becomes a bank, funds held with Revolut aren’t protected by the FSCS (Financial Services Compensation Scheme, which protects deposits up to a maximum of £85,000), nor by its European equivalent.”
      https://www.finder.com/uk/revolut-review