G4Media.ro

Rezultate BAC 2019. Rata de promovare de la Bacalaureat este cea mai…

SURSA: Edupedu.ro

Rezultate BAC 2019. Rata de promovare de la Bacalaureat este cea mai mică din ultimii 5 ani

Doar 86.794 de elevi au reușit să promoveze Bacalaureatul 2019, potrivit datelor oficiale publicate de Ministerul Educației. Calculat la numărul celor înscriși la examen, procentul celor promovați a fost de 63,78. Este cel mai slab procent din ultimii 5 ani. Ministerul calculează rata de promovare prin raportare la numărul celor prezenți, așa că este posibil ca cifra oficială să difere ușor față de acest procent.

Citiți articolul integral pe Edupedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu e nevoie de o astfel de statistica sa ne dam seama ca sistemul public de invatamint romanesc este imbecil .
    Vreau libertate pentru initiativa privata pe acest domeniu . Sistemele publice sint aproape esuate . In aceste sisteme s-au infipt politic numai cretini .

  2. Sa n-o intrebati pe raluca neblea daca a furat nota 9,26 la BAC 2008.

  3. de ce sinstemul de invatamant este imbecil?? oare nu copii sunt slab pregatiti????? parinti care nu i intereseaza soarta si viitorul copiilor lor. altii cum pot invata? sa reusesti sa iei nota minima la Bac nu mi se pare o asa mare problema, daca ai cat de cat putin interes petru a reusi acest lucru. Atata vreme cat copii pun pret pe altceva gen vicii tigari alcool, droguri etc nu au cum reusi in viata indiferent de ce sistem de invatamant vorbim. Educatia nu se face in scoala se face acasa de catre parinti. Cand ajung la scoala trebuie sa fie educati deja.

    • ciprian, bravo!
      ai identificat, mai bine decat un ministru problema educatiei.
      Elevul de liceu sta la scoala in medie 6 – 7 ore (daca nu chiuleste), iar acasa 8 – 9 ore (daca doarme 8h si se deplaseaza 1h).
      Cam asta este harta zilnica a timpului.
      Daca dupa ce pleaca de la scoala, pana a doua zi, NIMENI nu mai vegheaza asupra educatiei, rezultatele sunt aproape garantate: copilul isi propune idealuri modeste, vrea sa isi traiasca clipa, nu se gandeste la viitor, trece sau nu examenele scolare si in final ajunge un ilustru mediocru fara pregatire calificata, devine manipulabil si santajabil, ia un job slab si prost platit.