G4Media.ro

Stelian Ion: Nu am să comentez deznodământul din dosarul 10 august, nici…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Stelian Ion: Nu am să comentez deznodământul din dosarul 10 august, nici nu am să vă împărtășesc emoțiile mele / Nu există stat de drept fără o justiţie independentă şi funcţională. Dar anomaliile sistemice trebuie înlăturate

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a afirmat marți seara că, deși a formulat o plângere penală după evenimente de la mitingul diasporei din august 2018, nu va comenta „deznodământul de astăzi din dosarul 10 august” și că știe, ca cetățean, ce are de făcut în această privință. Ministrul a mai spus că nu există stat de drept fără o justiţie independentă şi funcţională, dar că „anomaliile sistemice trebuie înlăturate”.

„Am fost pe 10 August 2018 în Piața Victoriei alături de familie, prieteni şi colegi. Am văzut ce s-a întâmplat acolo. Am inhalat gaze lacrimogene, iar unii dintre prietenii și colegii mei au fost bătuți și răniți. Doar pentru că au îndrăznit să își strige nemulțumirea față de niște guvernanți iresponsabili, care ne amanetau viitorul copiilor și încercau să ne arunce la marginea lumii civilizate. Deși eu însumi am formulat o plângere penală după acele evenimente, nu am să comentez deznodământul de astăzi din dosarul 10 august. Nici nu am să vă împărtășesc emoțiile și sentimentele mele legate de acest subiect. Ca cetățean, eu, unul, știu ce am de făcut în această privinţă”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Ministrul Justiției susține că înlăturarea „anomaliilor sistemice” este unul dintre obiectivele mandatului său și că sistemul de justiție are nevoie „de o reformă profundă”, iar legile după care funcţionează trebuie îmbunătăţite.

Ministrul a prezentat ce măsuri de reformă va aplica.

Publicăm integral postarea ministrului Justiției, Stelian Ion:

„Am fost pe 10 August 2018 în Piața Victoriei alături de familie, prieteni şi colegi. Am văzut ce s-a întâmplat acolo. Am inhalat gaze lacrimogene, iar unii dintre prietenii și colegii mei au fost bătuți și răniți. Doar pentru că au îndrăznit să își strige nemulțumirea față de niște guvernanți iresponsabili, care ne amanetau viitorul copiilor și încercau să ne arunce la marginea lumii civilizate.

Deși eu însumi am formulat o plângere penală după acele evenimente, nu am să comentez deznodământul de astăzi din dosarul 10 august. Nici nu am să vă împărtășesc emoțiile și sentimentele mele legate de acest subiect. Ca cetățean, eu, unul, știu ce am de făcut în această privinţă.

Nu există stat de drept fără o justiţie independentă şi funcţională. Dar anomaliile sistemice trebuie înlăturate. Şi tocmai acesta este unul dintre obiectivele mandatului meu. În ansamblul său, sistemul de justiție are nevoie de o reformă profundă, iar legile după care funcţionează trebuie îmbunătăţite. Sistemul pe care îl așezăm acum le va garanta și copiilor noștri că pot trăi aici, într-o țară civilizată, în care domnește legea, unde furtul este pedepsit ferm, iar munca este premiată. O țară în care își pot exprima opiniile fără să li se pună pumnul în gură și fără să fie gazați sau bătuți.

În acest sens, împreună cu echipa din Ministerul Justiţiei, ne-am apucat de treabă:

• Am spus că Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție reprezintă o instituție concepută greșit, pe un fundament eronat și trebuie desființată cât mai repede.
• Avem în lucru 3 noi legi ale justiției pe care mi-am propus să le trimit Parlamentului până la sfârșitul lunii aprilie. Nu am luat lucrurile de la zero, s-a lucrat mult la aceste proiecte înainte să ajung la minister. După revizuirea acestor proiecte în faza de consultare publică am convingerea că variantele pe care le voi propune vor corecta stricăciunile făcute de PSD și vor aduce și suficiente elemente de noutate care să facă justiția să funcționeze mai eficient. Voi solicita negreșit avizul Comisiei de la Veneția și al GRECO cu privire la aceste legi.
• De asemenea, în scurt timp voi propune Parlamentului și un proiect de lege de punere în acord a legislației penale cu deciziile CCR și cu Directivele UE. Specialiștii din minister au lucrat intens și astăzi am făcut prima lectură a propunerilor de modificare. Le voi face publice după ce le voi mai trece printr-un filtru.
• Lucrăm intens și la capitolul digitalizare – strategie și implementare de proiecte. Digitalizarea va ușura inclusiv activitatea în cadrul instanțelor și va scurta termenele de judecată.
• O altă prioritate majoră este recuperarea prejudiciilor. Vreau să redăm Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate suportul logistic și legal pentru a lucra cu eficiență maximă, astfel încât alături de organele judiciare și ANAF să reușim să creștem substanțial sumele recuperate efectiv.
• În curând se va susține un concurs important pentru ocuparea unor posturi de consilieri în probațiune. Ne dorim ca aceia care au comis infracțiuni să fie reintegrați în societate.
• În paralel cu legile Justiției, lucrăm la o serie de soluţii care să permită existenţa unor procurori specializați în investigarea infracțiunilor de mediu în cadrul unei structuri de parchet care să se ocupe (și) de această categorie de infracțiuni.
• Am reluat selecția pentru EUROJUST, o vom relua pentru funcțiile de procuror european delegat neocupate. Am făcut deja demersurile pentru numirea unui magistrat de legătură în Italia.

În mandatul pe care mi l-am asumat voi face tot ce este omenește posibil pentru a remedia problemele structurale din Justiție, chiar dacă unii se vor opune constant.

Avem treabă și știm ce avem de făcut!”

Tribunalul București a respins cererea DIICTOT de redeschidere a Dosarului 10 August. Decizia este definitivă. Șefii Jandarmeriei care au coordonat intervenția din Piața Victoriei scapă defenitiv de răspundere penală.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

51 comentarii

  1. BLA, BLA, BLA !
    CAND S-AU LUAT DE iliescu SI magureanu A INCEPUT PUNEREA LA PUNCT A justitiei.

  2. palavre,palavre…..

    • Palavre ,de ce sa nute implici esti ministru justitiei si atunci in ce ape ne scaldam ? Ai facut abureala cu desfiintarea Sectiei de anchetare a magistratilor dar cu celelate nereguli in justitie nimic

  3. georgiana hossu si predoiu AU PREGATIT TOTUL PENTRU ACEST DEZNODAMANT!

  4. E DESTUL DE EVIDENT CA LA udrea NU E VORBA DE justitie. E VORBA DE RAZBUNARE LA COMANDA.

    • Da cum sa nu….. La puscarie boss ,Dragnea s-a dus pt ca a pus o vb buna pt angajarea a 2 femei la asistenta sociala în cadrul unei primarii ,cum și el plătește pt o chestie minora și coana Nuti sa meargă la puscarie pt ca a furat banii romanilor pe timp de criza. În timp ce dădeau oamenii afară se imprumutau și spuneau ca e criza ei furau bani.Nu e nici o răzbunare, e justiție, doamna legata la ochi .

  5. florin iordache SI familia AU FOST RASPLATITI !
    NU ATI FACUT NIMIC IN JUSTITIE!
    TOT CEA AU „CLADIT” DRAGNETTI SI SECURISTII DIN SPATELE LUI E IN PICIOARE!

  6. Toti vin cu reforme,cu noi legi,cu ideii si traznai,dar cand un sistem este profund corupt nu se poate face absolut nimic. In dosarul 10 August exista o complicitate :politic-procuror-judecator.

    • E DOAR CATERINCA. NU INTENTIONEAZA SA FACA NIMIC ! NIMIC !
      E DOAR O JOACA PENTRU PROSTIREA „polulatiei generale”

  7. CE MORISCA FATALA politic – „justitie” – securitate!

    • „Morisca” asta a distrus Romania!!!

  8. LIBER LA SPECIALE URIASSEEEEEEEEEEEEEE !
    CUM „LEGEA” LE PERMITE SA-SI ALEAGA O LUNA IN CARE SI-AU UMFLAT CAT PALATUL PARLAMENTULUI VENITURILE, „populatia generala” LE VA PLATI PENSII URIASEEEEEEEEE.
    DA NU NUMAI PENSII URIASEEEEEEEE CI SI SALARII MULTE SI SINECUUUURI PENTRU CA VOR FI REANGAJATI LA „STAT” SI VOR DEVENI CUMULAAAAAARZI.

  9. Domnul ministru, primul termen la care ne verificam: 15 aprilie!
    Aveti de bifat:

    1) Fără penali în funcții publice. votarea în Parlament a inițiativei civice susținute de peste 1 milion de români. [Program Guvernare pag. 226]
    2) Fără pensii speciale – votarea în Parlament a proiectelor de lege de eliminare a pensiilor speciale pentru aleșii locali. [Program Guvernare pag.156]
    3) Să nu mori cu dreptatea în mână desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților, eliminarea schemei de pensionare anticipată a magistraților. [Program Guvernare pag.228]

    Le faceti pe astea la termenele pe care le-ati fixat, si dup’aia ne ne ocupam si de generalitati gen „Sistemul pe care îl așezăm acum le va garanta și copiilor noștri că pot trăi aici, într-o țară civilizată, în care domnește legea, unde furtul este pedepsit ferm, iar munca este premiată.” Ati venit pe cai mari, lumea are asteptari mult mai mari decat ati reusit voi sa negociati in Programul de Guvernare (ceea ce va dezavantajeaza), dar daca nici pe alea pe care le-ati negociat nu le implementati, pare ca asta va duce intr-un singur punct: la frangerea gatului.

    Spor la treaba si facem primul bilant pe 15 aprilie. Votantii vostri nu sunt chiar ca ai PSD-ului. N.B.!

  10. Tudorele, fa ceva…. Decembrie 89, mineriade, 10 august.. Noi nu putem ca nație, simt brate deschise la CEDO!

  11. Criticam vehement justitia rusa si aprobam tacit inechitatile justitiei romane.

  12. DIN PACATE JUSTITA ESTE CORUPTA, ESTE LA MANA POLITICULUI, FOARTE MULTE DOSARE IN ORICE DOMENIU, IN ORICE COLT AL TARII SI LA ORICE NIVEL: JUDECATORIA DIN ORICE COMUNA, TRIBUNALE, CURTI DE APEL… DACA SE JUDECA CU „STATUL” ESTE CLAR CA O SA CASTIGE „STATUL”. TREBUIESC PEDEPSE MARI PENTRU POLITICIENII CARE INTERVIN SI PENTRU JUDECATORII CARE AU FOST CORUPTI ! ! !

  13. E buna garsoniera aia Stelica

  14. Ăsta este profund toxic țării prin tot ceea ce face.

    • Da, cum indrazneste sa foloseasca toate mijloacele pe care le are la dispozitie ca sa apere justitia independenta?

  15. Poti dezvolta barbule sau doar te joci cu vorbele?… esti pesedist sau aurist?…

    • E doar un pierde vara si el si kise leff. Se agita ca niste prostani pe aici de parca misca pe cineva ineptiile lor …

  16. Dupa comentarii, se vede ca ministrul actual al justiției deranjează pe multi infractori…

    Sper ca se va tine de cuvânt in privința reformelor din justiție, iar corupții vor fi înlăturați din sistem. Am fost furați destul!

    • Neata Titi
      Stelian are doua chestii la “sivi”:
      1 fost avocat pledant al lui Radu Mazare, dictatorul Constantei
      2 fost tanar benefeciar de locuinta ANL obscure

      La 3, te intreb, daca Irina Alexe este general, Stelian este Amiral ?

  17. Trebuie o reforma reala in justitie, care sa inceapa prin indepartarea personajelor toxice din CSM, CCR si Inspectia Judiciara! Nu poti avea independenta cat timp esti sub papucul lui Savonea, Baltag si Netejoru. Legislatia ar trebui modificata, sa devina mai putin interpretabila si sa nu mai existe portite de scapare pentru infratori.

  18. Inca o idee buna: sanctionati judecatorii care au pierdut dosare la CEDO! in prezent nu patesc nimic si nici macar nu sunt recuperate sumele de bani platite de statul roman. Asa le va trece cheful sa incalce permanent Conventia.

  19. Cele scrise de ministrul justiției sunt corecte. Nu poate exista stat de drept fară o justiție independentă, în schimb trebuiesc îndepărtate anomaliile sistemice din justiție. Încă o dată, dacă mai era nevoie, s-a dovedit modul de funcționare a justiției în România. La fel ca domnul ministru nu comentez soluția instanței și nici nu voi împărtăși emoțiile și gândurile mele cu privire la achitarea pronunțată în dosarul 10 august. Sunt un amalgam de emoții care stau să erupă, dar am puterea de a-mi înfrâna pornirile. Am fost pe 10 august în Piața Victoriei și știu ce s-a întâmplat atunci, hotărârea instanței fiind într-o puternică discrepanță cu realitatea faptelor. Mă voi alătura celor care se vor adresa CEDO și tuturor acelora care vor ca adevărul să iasă la lumină. Ceea ce s-a întâmplat privitor la dosarul 10 august este profund nedrept și regretabil. Am citit de ieri multitudinea comentariilor postate pe acest subiect pe g4media. Multe dintre ele răutăcioase și veninoase, iar altele fără niciun fel de logică îndreptând atenție spre persoane și anumite lucruri care nu au legătură cu soluția pronunțată de instanță. Mulți dau dovadă că nu știu cum funcționează justiția într-un stat de drept, nu mai vorbesc despre cea din România unde există încă multe probleme sistemice care trebuiesc rezolvate. Pot însă afirma ca o concluzie a tot ce am văzut pe acest subiect că am rămas cu un gust amar, ceea ce cred că este senzația împărtășită de mulți dintre cei asemenea mie. Iar ceea ce mă paralizează și îmi dă fiori este răutatea acelor oameni care comentează aruncând vorbe fără niciun fel de empatie față de suferința unor semeni care au protestat pentru o cauză și care acum sunt profund nedreptățiți. Îngrozitor!

    • Ceea ce s-a intamplat arata clar ca in Romania cei care sunt la putere NU raspund pentru faptele lor!
      De 30 de ANI, cei care sunt la putere ne sfideaza, ne fura fara sa dea socotela!

    • Pare ca procurorii au trantit dosarul, mai degraba decat judecatorii. Dar trebuie vazuta motivarea inainte sa injuram pe cineva.

  20. „nu am să comentez deznodământul de astăzi din dosarul 10 august. Nici nu am să vă împărtășesc emoțiile și sentimentele mele legate de acest subiect.Ca cetățean, eu, unul, știu ce am de făcut în această privinţă”

    Mi-a dat o lacrima! Lua-te-ar dracu de ipocrit!

    Tu nu esti doar un cetățean. Ești unu’ care ia un sac de bani nu pt a baga pe mutu’n gura.

  21. Ca „cetatean” stii ce ai de facut, insa ca ministru al justiției ce faci? Unde este reacția UE?

  22. Foarte bine că nu comentează, s-ar interpreta în fel și chip. Această decizie mizerabilă, încă o pată pe imaginea unui sistem judiciar românesc aservit borfașilor și nedreptăților, trebuie atacată la CEDO, nu se mai poate așa ceva. Să-ți bați joc de o țară întreagă, să micționezi cu boltă pe o mulțime de oameni care au fost victime ale unor brute nemernice din jandarmerie și să sfidezi cu maximă nesimțire actul de justiție și aplicarea cu celeritate a legii, nici într-un caz nu trebuie tolerată sub nicio formă, nu trebuie pusă batista pe țambal. Acestor așa-ziși magistrați, noi, din taxele și impozitele noastre plătite către stat, le plătim niște salarii nesimțit de mari, iar rezultatele activității lor sunt pe nicăieri, unde mai pui că, tot acești inși din magistratură, mai beneficiază și de pensii speciale, de asemenea, obscen de mari. Stelian Ion nu trebuie să comenteze decizia, ci trebuie să vină cu soluții concrete, cu modificări legislative și cu acte normative care să facă funcțional sistemul judiciar, iar magistrații care se ocupă de alte lucruri decât cele care vizează interesul public și respectarea legii să zboare din sistem. Sub oblăduirea acestor nemernici din justiție, fenomenul corupției s-a dezvoltat continuu în România, ajungând să gangreneze toate sistemele statului. Bine că au pretenții, aici nu se dau înlături, nu manifestă pasivitate, pasivitate manifestă numai când trebuie să se achite de obligațiile avute, atunci se fac că plouă, iar dacă îndrăznești să le ceri socoteală, fără pic de jenă, bagă placa cu încălcarea independenței justiției, care independență, bandiților? Independența față de lege și de interesul public și dependența față de hoți și detractori! Deci, jos cu specialele, corijarea tuturor actelor normative care reglementează activitatea acestor nenorociți și atacarea acestei mizerabile decizii la CEDO! Să vă fie rușine „distinși” magistrați corupți, incompetenți și aserviți borfașilor din această țară!

  23. Stelian Ion spune asa mai pe ocolite, ca Justitia din Romania nu prea isi face treaba cum trebuie, nu?!
    El spune ca „nu există stat de drept fără o justiţie independentă şi funcţională”, pai ce rost au aceste cuvinte decat sa spuna celor care inteleg: „Suntem departe de o Justitie functionala”, eu asa inteleg!!
    Dle Stelian Ion, aveti grija ce spuneti!!!
    Pai Anul trecut in 19 Iulie 2020 Johannis, proaspat intors de la Brussles unde se dezbatuse problema conditionarii Fondurilor UE de existenta unui Stat de DREPT, se batea in piept cum a devenit Romania subit si dintr-o data STAT de DREPT prin venirea PNL la osul de ros!
    „Ca o notă, pentru România statul de drept NU este o problemă și NU ne opunem unei legături, fiindcă, din fericire, în România tema statului de drept a fost REZOLVATA în sens POZITIV prin referendumul de anul trecut și prin SCHIMBARILE politice care s-au făcut, deci, iată, la acest capitol stăm bine.”!!!!
    Acum, ne-ati bagat in ceata!
    Dle Stelian Ion, clarificati, va rugam, cu Joahnnis alaturi: Romania e sau nu e Stat de drept, Justitia functioneaza sau nu functioneaza cum scrie la Constitutie si in Legile care guverneaza Justitia!?
    Evident, intrebarea e retorica acum cand avem acest verdict sfidator si ingrijorator din Dosarul 10 August…
    Oricum, astept cu mare interes raspunsul lui Johannis la intrebarile jurnalistilor pe subiect…sa vedeti ipocrizia in toata splendoarea ei prezidentiala, dupa ce vom compara raspunsurile Presedintelui Romaniei cu vorbele lui goale din 18 August 2019, cand se implinea 1 AN de la protestele din 18 August 2018……

    • Justitia este independenta . Decizia asta ne arata , cum ea nu este la comanda politica .Cine se considera nedreptatit sau nemultumit se poate adresa la CEDO .Deja Ciolos a cerut formarea unei comisii parlamentare pe acest subiect . Daca cele spuse se si fac atunci Cilos va prelua toate meritele ce deriva din rezultatul final al deciziei parlamentare . Inca un pas .

  24. Tot puneti poza asta: Stelian Ion pe fundal cu stema justitiei – parca ar fi o aura a unui sfant! Deci ce transmiteti Stelian Ion este un sfant? Foarte tare!

  25. Alt ipocrit – „cu multe schelete in dulap”!

  26. Da, Domnule Stelian Ion, inteleg sentimentele de „om”, care a participat efectiv la protestul 10 august, dar nu inteleg atitudinea „ministrului”. „Procurorii mei” pusi de PNL- Predoiu -Iohannis, slabi, santajabili, obedienti sunt in continuare in f-ctie si nu aveti intentia sa-i schimbati. Acum vedem consecintele: dosare clasate, ingropate. Am impresia ca Hossu a fost pusa acolo cu dedicatie. Scutea n-a intervenit spontan la declasarea dosarului 10 august, ci sub presiunea opiniei publice. Curaj Domnule Ministru, taiati raul de la radacina.

  27. ” Dreptate, ochii noștri vor sa te vadă „! 🙁

  28. Nu vei rezolva nimic don Stelică fără ,,Legea răspunderii magistraților”care să-i facă responsabili pentru hotărârile lor .Într-o țară cu justiție dreaptă nu se întâmplă să existe diferențe flagrante între hotărârile Curților de apel și ÎCCJ în același dosar.Legile trebuiesc să fie clare nu interpretabile iar magistrații să răspundă penal și material pentru hotărârile și acțiunile lor.Toate posturile de conducere din justiție scoase la concurs pe bune nu cu numiri politice că tot ziceți de competență ,restul sunt aiureli politice.

  29. Solutia procurorii e de fapt un semnal pentru militari. Orice putere (fie ca e PSD, fie ca e PNL, fie ca e USR) vrea ca aparatul militar si politienesc sa ii execute ordinele. Desigur ar fi de dorit ca ordinele sa fie e, in limitele bunului simt, ceea ce nu a fost cazul lui Carmen Dan si al gashtii pesediste. Dar daca acum acuzau militarii (nu ca Sindile, Cucos si ala in alb ar fi niste inocenti) dadeau un semnal catre militari. Iar cand PNL si USR vor avea nevoie sa dea si ei niste ordine, s-ar putea ca militarii sa nu le execute intocmai. Oricum raspunderea politica pentru 10 august nu exista: Carmen Dan si echipa pesedista sunt bine mersi, nu trebuie sa dea nici o explicatie. Asa ca acum vor sa linisteasca militarii: daca executati orbeste, oricat ar fi de tampite ordinele, nu patiti nimic.

  30. Daca nu tot foloseati poza asta in care are ‘aura’ aia in spate era mai ok, dar ce sa ii faci, un fel de propaganda groteasca.

    Deci ce s-a intamplat e o ‘anomalie’, daca nu zici ca el, esti o anomalie 🙂 Acest domn imi aminteste de 1945, de avantul proletar care distrugea tot ce ii statea in cale, la fel si atunci oamenii de afaceri, profesorii, avocatii si asa mai departe care nu erau de acord cu deciziile sistemului, erau numiti anomalii, sau ma rog, tradatori de neam si inchisi urgent in lagare de reeducare.

    Este bine ca suntem in UE, altfel acest specimen ar fi fost foarte periculos in aceasta functie, un proletar furios, va dati seama ca o obiectiv n-are cum sa fie daca a fost in piata si ‘a inhalat gaze’, deci e ca si cum victima si-ar judeca agresorul, pai asta e justitie? Asa e in SUA? Victimele sunt judecatori?

    Ma rog, vorbesc degeaba, tara asta e plina de oameni destepti, de aia toti o ducem asa bine! De aia sunt strazi, scoli, salariile cele mai mari din Europa si un sistem de sanatate foarte performant! Hai Romania!

    • În SUA judecătorii nu sunt progresiști,la ei există precedentul și de asta hotărârile nu sunt contradictorii.

  31. povesti de papagal. auzi , ca cetatean stie ce sa face…ca cetatean poate sa faca inainte si dupa mandat cand merge la piata si la wc. ca ministru are treburi pe chestiunea asta. sunt nenumarate neregularitati semnalate atunci in toiul evenimentelor care trebuie luate la analiza. de la utilizarea dezinformata a jandarmilor, la acoperirea numerelor, cazurile punctuale de lovire filmate, procedurile de dispersie a populatiei etc etc.

  32. Daca s-ar fi intamplat asta sub Predoiu, ce ar mai fi urlat toti USR-istii…

  33. Ce se petrece cu dosarele Revolutiei, Mineriadelor si 10 August este dovada cea mai clara ca in Romania nu exista stat de drept , ca statul continua sa fie capturat de mafia coruptilor care pustieste tara de 30 de ani !!

  34. Lăcomia as făcut din magistrați adepți susținători ai infractorilor. Să privim pensiile. Legea spune că pensiile magistraților pot fi 80% din salariu și au pensii mai mari decât salariul. Cum? printr-o ilegalitate. Au cumulat în luna ieșirii la pensie sporuri și alte drepturi neîncasate (intenționat (!)), dar legea nu spune că se ia în calcul venitul salarial cumulat. Au profitat de o scăpare(intenționată(!)) a legii. O fi corect pentru un magistrat ?

  35. Normal că nu comentezi, voi apărați securiștii din magistratura și abuzurile.

  36. Asa zicea si Elena Udrea inainte si asa zice si acum, dupa….deci, Stelian Ion, stim sigur ca asa zici si tu acum, inainte, dar dupa, doar banuim ca vei spune la fel….