G4Media.ro

Strategie unitară a UE împotriva COVID-19: apelul unui grup internațional de cercetători

sursa foto: G4Media.ro

Strategie unitară a UE împotriva COVID-19: apelul unui grup internațional de cercetători

Europa are nevoie de o strategie unită pentru a combate pandemia de COVID-19, în contextul în care o ţară nu poate de una singură să menţină un nivel scăzut al cazurilor de infectare cu noul coronavirus, susţine un grup internaţional de cercetători, transmite Agerpres.

”Dacă nu acţionăm acum, vor urma noi valuri ale infecţiei, cu consecinţe negative mai grave pentru sănătate, societate, locuri de muncă şi companii”, a scris grupul, condus de cercetătoarea Viola Priesemann, în revista medicală The Lancet. Priesemann, cercetătoare la Institutul pentru dinamică şi auto-organizare ‘Max Planck’ din oraşul german Gottingen, a scris că în primăvară se va putea atinge obiectivul limitării la cel mult 7 noi cazuri la 100.000 de locuitori în fiecare ţară europeană.

”Reducerea ar trebui să fie sincronizată în toate ţările europene şi cât mai curând posibil. Această sincronizare va permite ca frontierele europene să rămână deschise”, au subliniat cercetătorii. Până în prezent, iniţiativa a fost semnată de peste 300 de oameni de ştiinţă din întreaga lume. (Foto: G4Media.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Romania promoveaza raspandirea virusului prin CCR si Justitie iar Viola Priesemann bate campii cu strategia unitara.

  2. Cum asa, pai nu urlati ca avem vaccin si ca suntem salvați? Hai ma, nu va laudati voi ca avem vaccinuri si ca in 5 luni revenim la normal? Acum apar tulpini, ai?

  3. Cum putem uita festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 Coronavirusul era ” logoul ” efectelor și jocurilor de lumini de pe Stadion ,atunci s-a jucat piesa ce azi o trăim cu paturi de spital , doctori , asistente , și pacienți deci asta în 2012 la o festivitate sportivă olimpică tu aplici în deschidere nu o temă sportivă ci una strict medicală se pare că Londra era zonă galbenă tocmai în 2012 când în restul lumii Crăciunul era Crăciun și gripa era doar gripă , pe ce lume trăim fraților !

  4. Ce putere are internetul și mass media , cum putem uita festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 Coronavirusul era ” logoul ” efectelor și jocurilor de lumini de pe Stadion ,atunci s-a jucat piesa ce azi o trăim cu paturi de spital , doctori , asistente , și pacienți deci asta în 2012 la o festivitate sportivă olimpică tu aplici în deschidere nu o temă sportivă ci una strict medicală se pare că Londra era zonă galbenă tocmai în 2012 când în restul lumii Crăciunul era Crăciun și gripa era doar gripă , pe ce lume trăim fraților !

  5. Banuiesc ca a semnat si cineva din Cluj. La compuneri fara efect in viata reala, Clujul e campion.