Tabără de gătit, în luna februarie, la Brașov / ”Putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți – mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara”
În perioada 3 – 4 februarie, în Poiana Braşov va avea loc „Winter Beef Cooking Camp”, mai exact o tabără de iarnă pentru gătit carne de vită, anunță Agenția de presă Rador.
La eveniment vor lua parte atât bucătari, cât și crescători de vite de carne, producători şi distribuitori de utilaje şi echipamente gastro, dar şi gurmanzi şi pasionaţi de gătitul în aer liber.
„Evenimentul are și un rol educativ, pe partea de cunoaștere a gastronomiei și a zonei de stake house-uri. Am câțiva colegi pe care mă bazez și cu care pot lucra, în sensul în care putem arăta invitaților felul în care se găsesc mai multe grupe musculare, nu doar cele consacrate, pe care le știm toți – mușchiul de vită, antricotul și vrăbioara; Cum se tranșează o carcasă de de vită, cum recuperăm anumite grupe musculare, ce se poate găti din ele, pe ce instrumente se gătesc. Au apărut acuma tot felul de echipamente pe bazate pe peleți, din diverse esențe. Provocarea este să demonstrăm și puterea aparatelor în condiții vitrege”, a spus organizatorul evenimentului, Radu Zărnescu.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankCitește și...
© 2024 G4Media.ro - Toate drepturile rezervate
Acest site foloseşte cookie-uri.
Website găzduit de Presslabs.
3 comentarii