G4Media.ro

Tom Ford va fi onorat cu Premiul pentru Realizări Deosebite la The…

tom ford, british awards

Tom Ford va fi onorat cu Premiul pentru Realizări Deosebite la The Fashion Awards 2024

Tom Ford, renumitul designer american, om de afaceri și regizor, va fi onorat cu premiul pentru Realizări Deosebite la The Fashion Awards, conform unui anunț făcut de British Fashion Council (BFC). Premiul recunoaște influența sa majoră în industria modei și luxului, precum și „impresionanta sa carieră”, care include brandul său omonim și colecțiile create pentru Gucci și Yves Saint Laurent în anii 1990.

Ford s-a alăturat casei de modă Gucci în 1990, în calitate de designer pentru colecțiile de damă, iar în 1994 a devenit director de creație. Sub conducerea sa creativă, Gucci a fost transformat într-unul dintre cele mai mari și profitabile branduri de lux din lume. Ulterior, în 1999, împreună cu Domenico De Sole, a creat Gucci Group, devenit astăzi Kering, preluând și funcțiile de director de creație la Yves Saint Laurent, în timp ce și-a păstrat responsabilitățile pentru Gucci. În 2005, Ford și-a lansat propriul brand, Tom Ford, înainte de a renunța la conducerea acestuia după achiziția sa de către Estée Lauder.

Caroline Rush, director executiv al British Fashion Council, a declarat că Tom Ford a avut o contribuție excepțională în modă, film și cultură, fiind un inovator de-a lungul unei cariere de peste trei decenii. Ford va primi prestigiosul premiu pe 2 decembrie, la Royal Albert Hall din Londra, eveniment la care designerul a subliniat că această recunoaștere este una cu adevărat specială pentru el, având în vedere legătura sa strânsă cu Londra și contribuția echipei sale creative în cariera sa de succes.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.