G4Media.ro

UPDATE: Trei PSD-iști și un liberal au votat moțiunea USR împotriva ministrului…

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

UPDATE: Trei PSD-iști și un liberal au votat moțiunea USR împotriva ministrului Energiei, încălcând deciziile grupurilor / PNL-istul susține că a votat din greșeală

Update 14.43: Deputatul PNL Nicolae Laurențiu Cazan arată într-o scrisoare către Secretariatul General al Camerei Deputaților că a votat din greșeală pentru moțiune. Citește aici documentul integral

Articol inițial: Trei deputați PSD și unul PNL au votat la moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit informațiilor din ședința plenului Camerei Deputaților.

E vorba despre Dumitru Coarnă, Daniel Ghiță și Laurențiu Țepeluș (toți PSD) și Nicolae Laurențiu Cazan (PNL).

Reamintim că moțiunea depusă de USR a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților cu 98 de voturi „pentru”, 190 de voturi „contra”, 2 abțineri, iar 6 deputați nu au votat.

USR a depus săptămâna trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”.

Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Ia sa vedem postacii. Cu logica lor exceptionala ca „USR si AUR au votat motiunea deci guverneaza impreuna” sa inteleg ca acum si PSD si PNL vor guverna cu USR bazat pe aceeasi logica?

  2. mai duce-ti-va dracului cu usereu vostru cu tot

  3. Sincere felicitări pentru cei 4 parlamentari. Acest lucru dovedește că au coloană vertebrală.

    • Tot nu au coloana vertebrala chiar daca de data aceasta au votat corect

  4. Când ești parlamentar și tre’ să votezi și sunt prea multe negații în formularea moțiunii mai votezi corect, chiar daca e din greșeală.

    • Daca PSD nu a votat motiunea simpla, fara nici un efect, contra unui ministru car a adus nenorociri pt oameni , probabil ca orice ar face un ministru din alianta, inclusiv reducere pensii (pana la dezvaluira PNL ca in PiB reprezinta 8,4%, spunea de 9, 4%), salarii, sa aduca necazuri pt cetateni, il va sustine .
      Dar se vva duce in jos de dorinta si iubira de propria putere .
      Cu o conditie : PNL sa l lase singur la guvernare , iar PNL, USR si AUR sa arate ce a facut .

  5. PSD nu va vota niciodata vreo motiune simpla sau de cenzura contra vreunui partid din actuala coalitie, indiferent din care parte ar veni .
    Din actuala coalitie, PSD este singurul care nu ar vota o motiune care sa aiba ca efect iesirea de la guvernare .
    Raspunzator pt situatia energetica este in primul rand dl ministru Virgil Popescu, ministru in 3 cabinete , respectiv Ciolos, Orban, si gen Ciuca , la acelasi nivel cu decidentii din ANRE , din cauza carora este haosul din energie , si in primul rand viata cetateanului , iar PSD nu are curajul sa voteze motiunea, chiar daca nu avea nici un efect .
    Pai daca PSD ul nu a votat aceasta motiune, simpla, fara efect; in vecii vecilor nu va iesi din proprie initiativa de la guvernare, pt ar avea ca efect in minus pt procentul elecoral .
    Pt ca PSD ul nu face inca nimic in problemele plafonarii preturilor, in problemele pensiilor care sunt doar 8, 4% din PiB si nu 9, 4 %, in problema salariilor, in problemele sociale .
    Iar daca PNL, va IESI DE LA GUVERNARE din proprie initiativa, si va lasa PSD la guvernare, indiferent ca alegerile sunt anticipate sau la termen, PSD va lua sub 20 %, iar PNL si atentie USR, vOR creste foarte mult .
    Dar cu aceasta conditie : PNL sa iasa de la guvernare, PSD ul sa ramana la guvernare, si sa fie anticipate .

  6. Daca si Daniel Ghiță a votat din greșeală, în cazul lui, e de înțeles!
    De ce? Pentru că, bietul de el, nu înțelege mare lucru din ce se discută în Parlament.
    Eu zic că în tot scandalul legat de Simion si Popescu, e și o parte bună (partea plină a paharului), pe care foarte puțini o văd: faptul că în locul lui Simion, nu a fost Daniel Ghiță! Altfel, nu-l vedeam bine pe Popescu…