G4Media.ro

Trump: Motivul pentru care America a raportat un milion de cazuri de…

Trump: Motivul pentru care America a raportat un milion de cazuri de infectare este că sistemul nostru de testare este mult mai bun decât în alte țări / Alte țări sunt în urma noastră la testare, de aceea au mai puține cazuri

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a găsit explicația pentru care Statele Unite au raportat peste un milion de cazuri de coronavirus.

”Singurul motiv pentru care Statele Unite au raportat un milion de cazuri deinfectare este că sistemul nostru de testare este mult mai bun decât în alte țări. Alte țări sunt în urma noastră la testare, de aceea au mai puține cazuri”, a scris Trump pe Twitter.

Potrivit Worldometers.info, Statele Unite înregistrau miercuri după amiaza 1,038,490 de cazuri de infectare și 59,438 decese. În total, SUA au realizat până acum 5,965,216 de teste, adică 18,022 de teste la milionul de locuitori.

Țările care au raportat un număr mare de cazuri au realizat și ele un număr mare de teste. Spania a realizat 30,253 de teste la milionul de locuitori, Italia 30,547 la milionul de locuitori iar Germania 24,738 la milionul de locuitori.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. catre redactie !!!
    Revin.
    Si dai si lupta cu testarea…
    Va scriu de cateva zile argumente, statistici, date, dar pt voi nu conteaza. totul s-a transformat intr-un razboi personal la G4, repetati ca un „tonomat” aceleasi inexactitati.
    va indepartati tot mai mult.
    vreti sa spuneti ca daca testam 1 mil de romani pana acu aveam 100k infectati?
    dece raspanditi panica?
    vedetica indiferent cate teste se fac in ultimele zile nr de noi infectii esteaproximativ constant?

    • Fără teste nu ai cum să ţii boala sub control. Vezi exemplul sud corean sau cel german.

      Boala se transmite şi asimptomatic trebuie testate rapid toate suspiciunile, nu doar o parte.

    • Argumentele cu ce ar fi daca s-ar fi testat sumt un fel de alba-neagra. Habar n-ai sa spui cati ar fi fost depistati ca purtatori ai virusului, nici cu eroare de 5%. Exact acelasi este si cazul oponentilor tai.

      Deci valoarea argumentului e 0(zero). Ai o premisa neverificabila si ca urmare n-ai valoare de adevar pentru ea.

      Mai asteapta si revii la lupta cand ai destule date.

    • Iti trebuie o capacitate mare de testare si un numar mare de teste pentru a identifica repede cetatenii care au luat de la cineva care a fost testat pozitiv. Omul de deasupra incearca sa ne lamureasca pe de o parte ca-i nevoie sa stam in casa si pe de alta parte ca testele sunt fudulie. Ori una, ori alta. Ori nu-i nevoie de mai multa testare (si pare sa nu fie), ori e nevoie de starea de urgenta si sa stam in case. Nu merg amandoua si in niciun caz un merg cu niciun soi de strategie de relaxare.

    • @sanitarul
      Tot soiul de cetateni au senzatia ca poti face statstica cu date imaginare, asa cum au invatat ei la scoala tehnica de arte, meserii si zaiafet.
      Sunt deja studii care spun ca numarul celor care au contractat virusul e de 50-85 ori mai mare decat cifrele oficiale. Nu-i o certitudine, e tot statistica, dar e statistica pe baza unor teste. E plauzibil doar pentru ca par sa moara foarte putini fata ce ce eforturi reale se fac si avand in vedere cat de transmisibil pare sa fie (pare, credem, presupunem).
      Toata media e plina de alarmisti, alarme, bombe cu efect intarziat si comparatii cu gripa spaniola. Atat ca aia a ucis jumatate de milion de oameni pe luna si asta a ucis 200.000 in patru luni. Daca este adevarat ca proportia celor care au avut sau au (si sunt asimptomatici sau cu simptome de gripa) e 110-15%, atunci nu are cum sa existe „al doilea val”. O sa vedem.

  2. Cum e cazul României, de exemplu…

  3. Pai Trump spune minciuni si inca mari de tot. Raportat la numarul de locuitori a testat mai putin decat Spania, Italia, Germania etc. Si, de altfel, nu numarul de testari e problema ci numarul de decese raportat la numarul de testari, asa ca mincinos mai mare ca Trump nu am mai vazut.