G4Media.ro

Tumoră de 15 kilograme, extirpată cu succes la Spitalul Județean de Urgență…

Sursa foto: Pexels

Tumoră de 15 kilograme, extirpată cu succes la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia / ”Prevenția și tratamentul la timp pot salva vieți și pot oferi șansa unei recuperări rapide”

O intervenție chirurgicală rar întâlnită în practica medicală a fost derulată luni, 26 august, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Cadrele medicale au salvat viața unei paciente, în vârstă de 60 de ani, care avea o tumoră genitală de mari dimensiuni, anunță Alba24.

Intervenția chirurgicală a fost efectuată de către dr. Cristian Țibea, șeful secției de Obstetrică-Ginecologie, cu sprijinul medicului anestezist Mihaela Dimache.

”Recomandăm tuturor pacienților să acorde o atenție mare stării lor de sănătate, să efectueze consultații medicale periodice, preventive, conform indicațiilor medicilor de familie și să se prezinte la medic de la primele simptome ale unor afecțiuni medicale. Prevenția și tratamentul la timp pot salva vieți și pot oferi șansa unei recuperări rapide și complete. Sănătatea este cea mai de preț comoară pe care o avem, iar grija față de aceasta trebuie să fie o prioritate constantă în viața fiecăruia dintre noi”, precizează reprezentanții spitalului.

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Da, păi asta ne tot spun medicii. Sa ne facem controale periodice. Dar unde? Cu cine? Ce uită să ne spună e că trebuie să facem și niște împrumuturi la bancă că trebuie să plătim bani grei pentru niște controale sumare la privat. Că policlinica de stat e doar pentru a plăti niște salarii pentru o muncă fictivă a medicilor.

    • Poți da favorite câte controale vrei. Cel puțin în cancer, șansa să îl descoperi prin screening e mica, mai ales la vârste sub 50 de ani

  2. Poți face câte screeninguri vrei, nu îl vei descoperi, mai ales la vârste sub 50 de ani.