G4Media.ro

Un dezvoltator imobiliar controlat de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, amendat…

Foto: Complexul imobiliar Onix Residence - (Primăria Sector 1)

Un dezvoltator imobiliar controlat de Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, amendat de Primăria Sectorului 1 pentru că nu ar fi respectat autorizația de construire

Dezvoltatorul imobiliar Onix Residence SRL a fost amendat cu 60.000 de lei şi sistarea lucrărilor întrucât nu ar fi respectat  autorizația de construire, a anunţat primarul Clotilde Armand.

Am sancționat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din 3 corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire. Totodată au fost verificate mai multe corpuri și s-a constatat că s-a construit fără autorizație de construire. Astfel, S.C. Onix Residence SRL a primit trei amenzi în valoare de 20.000 lei fiecare și sistarea tuturor lucrărilor”, a anunţat primarul.

Ansamblul rezidenţial Onix Residence se află în spatele centrului comercial Carrefour Orhidea din Bucureşti.

Clotilde Armand a anunţat şi că l-a eliberat din funcție pe șeful Biroului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliției Locale Sector 1. „Nu mai închidem ochii la nereguluile și la haosul urbanistic din Sectorul 1”, a scris primarul pe Facebook.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Onix Residence SRL este deţinută societatea Glina SA, cu 99%, şi Mandy Foods International, cu 1 %. La rândul ei, Glina SA este deţinută de Morad Group Europe, controlat cu 99,5% de Hassan Morad.

Mandy Foods International este deţinută de Aly-Fady Morad cu 99,11 % şi Akram Aoun, cu 0,89%.

Omul de afaceri libanez Hassan Morad este fratele lui Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul autohton și președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Potrivit profit.ro, deşi sunt fraţi, cei doi au nume de familie indicat diferit în acte oficiale.

Foto: Complexul imobiliar Onix Residence – (Primăria Sector 1)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Bun și dacă nu s-a respectat autorizația dat în judecată și demolat. Ce atâta discuție! Unul -două cazuri de demolare și apoi vor fi mai catolici decât papa toți șmecherii.

    • Glumesti probabil: dezvoltatorul si-a luat banii: Prinde orbul, scoate-i ochii !Daca demolezi ii lasi pe toti cei care s-au mutat acolo fara locuite si fara bani

  2. Oh doamne…deci ati preluat ceva despre care nu stiti nimic….nici macar despre care onix se face referire…iar despre clodita, a manipulat o mare parte din oameni cu cateva cuvinte…fara sa zica exact despre ce “autorizatie” este vorba. A aruncat carligul iar oile s au napustit :))))) ca jurnalist, tr mai intai sa te documentezi. Nu iei cu copy paste ceva :)))

    • Ca orice bot / postac care se respecta arunci si tu informatii complete. Mai incearca odata.

  3. O pas mic.
    Pe când și anularea puz-urilor?

  4. Mafia serviciilor sutiene,ruse românești de spionaj din construcții,turism fier vechi,produse agricole.Soagi de sute de milioane dolari date psf,alde,ești,sie, magistrați

  5. Complexul Onix Residence (cel din spate de la Carrefour Orhideea) este in sectorul 6 și a fost finalizat in 2017, nu cred ca are legătura cu amenda despre care se vorbește in articol. Cred ca s-a făcut o confuzie și poate fi vorba despre Onix Park din Pipera.

    • Pai daca qstia nu sunt jurnalisti?!
      In orice caz, astept s avad si ofiterul d elegatura din SIE , care il protejeaza pe Murad, finantatorul Hezbolah!
      Cum le au permis acestor teroristi mafioti sa ajunga atat de sut innstat si atat d epublici?

  6. Deci stim deja niste blocuri care vor urma sa se prabuseasca la primul cutremur mai de Doamne ajuta. Probabil o sa fie zeci de astfel de blocuri „Nou construite” care sunt facute de toti interlopii si infractorii fara minime cunostinte in constructii. Tot blocurile pana in 89 sunt cele mai bune, alea nu erau facute de interlopi si se respecta la virgula orice, ca sa nu ajungi la canal.

    • He he he, nu interlopi consteuiesc, ci firmele de constructii dirijati de diriginte de santier, proiectant… Etc… Nu iti trebuie cunostinte in construcții sa fi dezvoltator, daca ai bani cumperi teren iei o firma de constructii si ei construiesc pt tine.

  7. @hehehe – un investitor nu trebuie sa aibe cunostinte de specialitatesi nici nu munceste pe santier el vine cu banii restul este facut de firma cu oameni calificati Ceea ce poate face un investitor este de a face presiuni pe constructor sa faca rabat de la calitate ca sa iasa mai ieftin Aici ar trebui sa intervina inspectoratul in constructii care sa verifice ce se face dar astia sint doar pe hirtie