G4Media.ro

Ungaria a surclasat naționala Angliei în deplasare, cu 4-0/ Anglia nu mai…

sursa foto: Facebook/ MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

Ungaria a surclasat naționala Angliei în deplasare, cu 4-0/ Anglia nu mai pierduse acasă la o asemenea diferență din 1928

Selecţionata Angliei, vicecampioana europeană, a fost umilită de echipa Ungariei, care s-a impus cu scorul de 4-0, chiar la Wolverhampton, marţi seara, într-un meci din eşalonul de elită al Ligii Naţiunilor la fotbal, transmite Agerpres.

Maghiarii, antrenaţi de italianul Marco Rossi, s-au impus prin golurile marcate de Roland Sallai (16, 70), Zsolt Nagy (80) şi Daniel Gazdag (89), în timp ce echipa pregătită de Gareth Southgate a încheiat meciul în zece oameni şi ocupă ultimul loc în grupă, fără victorie.

Ungaria este liderul grupei, după victoria din Albion. Ungaria nu mai câştigase în deplasare cu Anglia de la celebrul meci din 1953, când se impunea cu 6-3 pe Wembley. Selecţionata ”Three Lions” nu mai pierduse la o asemenea diferenţă acasă din 1928, când Scoţia se impunea cu 5-1.

Ungaria a învins Anglia şi la Budapesta, cu 1-0.

Campioana europeană en titre, Italia, a fost învinsă categoric de Germania cu 5-2, după ce echipa antrenată de Hansi Flick a avut 5-0. Joshua Kimmich (10), Ilkay Gundogan (45+4 – penalty), Thomas Muller (51) şi Timo Werner (68, 69) au marcat pentru gazde, dar Degnand Wilfried Gnonto (78) şi Alessandro Bastoni (90+4) au punctat pentru Squadra Azzurra, într-un meci antrenat de românul Istvan Kovacs.

Gnonto a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naţionalei Italiei, la vârsta de 18 ani şi 222 de zile.

Olanda a câştigat dramatic cu Ţara Galilor, 3-2, printr-un gol înscris de Memphis Depay (90+3), la un minut după ce Gareth Bale egalase pentru galezi din penalty. Noa Lang (17) şi Cody Gakpo (23) au semnat celelalte goluri ale batavilor, iar Brennan Johnson a înscris pentru galez (26) în acest meci arbitrat de Horaţiu Feşnic.

Belgia s-a impus la limită în Polonia, cu 1-0.

În grupa României, Bosnia-Herţegovina a învins Finlanda cu 3-2. Miralem Pjanic a deschis scorul pentru bosniaci (5 – penalty), dar nordicii au reuşit să întoarcă scorul în decurs de zece minute, prin golurile marcate de Teemu Pukki (10) şi Benjamin Kaellman (18). Edin Dzeko a adus victoria gazdelor, graţie dublei reuşite în min. 29 şi 58. Bosnia este în continuare liderul grupei după acest succes.

Republica Moldova a învins Andorra cu 2-1, din două penalty-uri, transformate de Mihail Caimacov (26) şi Ion Nicolaescu (50).

Fundaşul Igor Armaş şi mijlocaşul Vadim Raţă (ambii de la FC Voluntari) au fost integralişti.

Atacantul Yanik Frick (Ceahlăul Piatra Neamţ) a jucat în prima repriză pentru Liechtenstein, în meciul pierdut cu Letonia (0-2).

sursa foto: Facebook/ MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. În timp ce România este umilită la ea acasă de o țară cu 600.000 de locuitori, Ungaria a lui Orban este pe primul loc într-o grupă cu Anglia, Italia și Germania. Putn e de vină… Felicitări, Ungaria! UE, România.

    • Amice, supraestimezi prea mult această construcție de incompetenți și ticăloși numită UE. România este oglinda UE.

  2. Sincere felicitări fraților maghiari. Uite ca se poate renaște din propria cenușă.
    Din ce am văzut săptămâna trecută Ungaria nu joaca prea mare lucru dar arata ca o echipa de 11 foarte disciplinata tactic. Încă mai are potențial de creștere. Practic reproduce modelul Belgiei de acum vreo 10 – 15 ani.

    • Eu aș zice că seamănă mai mult cu Grecia din 2004 a lui Otto Rehhagel.

    • @eugen
      Nu ma refeream la stilul de joc ci la modul cum federația a gestionat construcția echipei naționale aproape de la zero. Asa cum arata acum Ungaria are potențialul de a redeveni o echipa de care trebuie sa ții cont. Sa nu uitam ca o scurta perioada era considerata cea mai buna echipa din lume, lucru pe care națională României nici măcar nu l-a visat.
      Unde greșește federația din România? Greu de spus. Din păcate speranțele echipei de tineret din 2019 nu s-au materializat iar ce vine acum din urma nu pare sa aibă potențial. Probabil ca mai devreme de 2028 sau chiar 2030 nu mai prindem vreun turneu final.

  3. Corupția și hoția afectează toată societatea românească , inclusiv sportul

  4. Macar au aplicat diversitatea in fotbal.

  5. Folbalu român obligatoriu cu casca de protecție,cu fulgi de gâscă și rață,pentru protecția coeficientului de inteligență dintre cei 2 umeri,folbalu român să devină mai negroid că ăștia știu să aleargă cel puțin,folbaliștii români micuți da viteji mamă da tatuați unu și unu că ei e sudoarea emanată din pântecele României.

  6. O încântare naționala de fotbal a Ungariei!
    Atâta dăruire pe teren rar vezi la alte echipe!

  7. Bravo ungaria!!! Atitudine. Curaj. Dăruire.

  8. Foarte tare asta: românul István Kovács… 😂😂😂