G4Media.ro

Următorul film a lui Christopher Nolan: Matt Damon, în discuții pentru a…

sursa foto: Captură video

Următorul film a lui Christopher Nolan: Matt Damon, în discuții pentru a juca în filmul programat pentru vara anului 2026

Christopher Nolan se întoarce pentru următorul său film, relatează Variety. Matt Damon, care a apărut în “Interstellar” și “Oppenheimer”, este în discuții pentru a juca. Nolan va scrie și va produce împreună cu Emma Thomas sub sigla Syncopy.

După succesul filmului “Oppenheimer”, care a obținut șapte premii Oscar și încasări de 958 de milioane de dolari la nivel mondial, nu este surprinzător faptul că Nolan ar face din nou echipă cu studioul. Surse spun pentru Variety că Universal plănuiește o lansare Imax pentru acest titlu pe 17 iulie 2026. Detaliile legate de intriga proiectului rămân sub tăcere. Universal nu a făcut niciun comentariu.

“Oppenheimer” a marcat primul film al lui Nolan în afara Warner Bros, în aproape 20 de ani. El a condus trilogia “Dark Knight” și alte succese, inclusiv “Dunkirk” și “Inception”.

Lucrurile s-au schimbat în 2020, când șeful WarnerMedia, Jason Kilar, a decis să difuzeze în premieră filme de un an pe HBO Max. În timp ce Nolan nu a avut un film de deschidere în această perioadă, a lansat o declarație la momentul respectiv, criticând strategia: “Unii dintre cei mai mari regizori și cele mai importante vedete din industria noastră s-au culcat cu o seară înainte crezând că lucrează pentru cel mai mare studio de film și s-au trezit să afle că lucrează pentru cel mai prost serviciu de streaming”.

El a dus “Oppenheimer” la Universal, iar filmul a sfârșit prin a se lansa față în față cu un alt proiect Warner Bros: “Barbie”. În articolul de pe coperta Variety din 2023, Nolan a declarat că orice dispută pe care a avut-o cu Warner Bros este trecut..Deadline a fost primul care a raportat știrea despre următorul film al lui Nolan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.