Beneficiile peștelui în alimentație și cum îl preparăm cât mai simplu
O producție G4Media.ro / Inquam Photos / Filmare și montaj: Denis Nistor
Ce pește cumpărăm? Cele mai sănătoase surse sunt cele de captură. Având în vedere nivelul ridicat de poluare peste tot în lume, nimic nu mai este 100% fără risc de a conține substanțe dăunătoare. Ne uităm întotdeauna la data de expirare și la cum se prezintă peștele respectiv. Dacă oasele străpung pielea, este clar că produsul e vechi. La fel și dacă ochii peștelui sunt tulburi sau sângele se scurge din carne. Este bine să gătiți peștele de îndată ce l-ați cumpărat sau a doua zi. Este un produs foarte perisabil.
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.