Care sunt cei mai periculoși aditivi din alimente și cum să-i eviți
Știm cu toții că recomandările de mâncat sănătos specifică printre priorități gătitul în casă și mâncarea cât mai puțin procesată. Să fie astea doar niște mofturi sau se bazează pe date concrete?Care să fie diferența, de exemplu, între o friptură de pui gătită în casă și una cumpărată de-a gata, la caserolă, din supermarket? Dar dacă adaugi și o garnitură de cartofi? Cu cât cumperi din comerț mâncare gata preparată cu o rețetă mai complicată cu atât șansele să iei la pachet și foarte mulți aditivi cresc. Haideți să ne uitam pe eticheta unui produs.
Filmare: Andrei Tinca / Montaj: Darius Petrașcu
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.