G4Media.ro

Care sunt cei mai periculoși aditivi din alimente și cum să-i eviți

Care sunt cei mai periculoși aditivi din alimente și cum să-i eviți

Știm cu toții că recomandările de mâncat sănătos specifică printre priorități gătitul în casă și mâncarea cât mai puțin procesată. Să fie astea doar niște mofturi sau se bazează pe date concrete?Care să fie diferența, de exemplu, între o friptură de pui gătită în casă și una cumpărată de-a gata, la caserolă, din supermarket? Dar dacă adaugi și o garnitură de cartofi? Cu cât cumperi din comerț mâncare gata preparată cu o rețetă mai complicată cu atât șansele să iei la pachet și foarte mulți aditivi cresc. Haideți să ne uitam pe eticheta unui produs.

Filmare: Andrei Tinca / Montaj: Darius Petrașcu

Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.