Ce mâncăm înainte, de Paște și după sărbători ca să ne simțim bine
Paștele este un moment de bucurie și tradiție, dar mesele bogate în preparate grele pot pune presiune pe digestie și metabolism. O abordare echilibrată te poate ajuta să te bucuri de sărbătoare fără să te simți balonat(ă) sau lipsit(ă) de energie. Cumva nu avem nimic de câștigat din câteva zile de mâncat prea mult. Caloriile în exces și vina ce le însoțește nu ne dau deloc o stare prea bună cu noi.
Filmare și montaj: Darius Petrașcu
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.