Cum adaptăm alimentația la sezonul rece. Idei de meniuri
O producție G4Media.ro – Inquam Photos / Filmare și montaj: Denis Nistor
În primele săptămâni de trecere de la temperaturile de 40 de grade la 20-25 de grade, senzația o să fie de a ronțăi non stop ceva, de a alege alimente calorice. Corpul își caută surse de energie de consumat pentru activitatea de termoreglare. Încercați să-l ajutați îmbrăcându-vă mai gros și nu mâncând mai mult, pe cât posibil. Pentru a nu ne aglomera foarte mult cu gătitul, poate o variantă de compromis ar fi să mâncăm o masă gătită și una improvizată, negatită. Vezi câteva propuneri de meniuri sănătoase de toamnă.
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.