Porc vs vită: caracteristici, nutrienți, conținut de grăsime, mod de gătire
Filmare și montaj: Darius Petrașcu
Carnea de porc și carnea de vită sunt două dintre cele mai consumate tipuri de carne la nivel global, fiecare având caracteristici nutriționale unice și o valoare culinară specifică. Carnea asigură organismului, pe lângă restul grupelor alimentare, echilibrul nutrițional de care avem nevoie pentru a fi sănătoși și plini de energie. Desi mulți dintre noi am crescut fără a consuma carne de vită, tot mai multe restaurante ne oferă acest preparat ce începe să ne atragă tot mai mult. Haideți să vedem care ar fi principalele caracteristici, de la nutrienți, conținut de grăsime, digestie, sațietate, mod de gătire și diferențele între carnea de vită simplă și cea maturată.
Notă: Tania Fântână este Nutritionist Dietetician la FantanadeSanatate.com
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankPentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.