G4Media.ro

Valeriu Gheorghiță, numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI „Prof. Dr.…

sursa foto: Inquam Photos/ Raul Stef

Valeriu Gheorghiță, numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“

Valeriu Ghorghiță a fost numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“, a anunțat acesta pe Facebook.

„De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, spune fostul președinte al comitetului care coordonează campania de vaccinare anti-COVID.

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a fost înlocuit, marți, din fruntea centrului de coordonare a campaniei de vaccinare anti-COVID cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei Baciu (PNL).

Mesajul complet transmis pe Facebook de Valeriu Gheorghiță:

Am fost deosebit de onorat de responsabilitatea și încrederea acordate odată cu desemnarea mea în calitatea de președinte al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19. Alături de echipa pe care am construit-o în această perioadă, m-am implicat cu toată priceperea și expertiza profesională în tot ceea ce a însemnat organizarea integrată a campaniei de vaccinare, de la facilitățile de stocare, rețeaua de distribuție, centrele de vaccinare fixe și mobile, programarea, platformele de informare și comunicare, până la procedurile și intrucțiunile care au asigurat coerența procesului de vaccinare.

Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: buna-credință, transparența, onestitatea, echilibrul, deschiderea spre dialog și comunicare cu toți cei implicați în implementarea strategiei de vaccinare, empatie și înțelegere față de ezitările și preocupările oamenilor.
Implementarea unui proces de vaccinare la scară largă, branșat pe specificul și cultura comunităților, a însemnat mai mult decât o provocare, a fost în mod real un proces continuu de cunoaștere, și identificare a problemelor, dar mai ales de găsirea soluțiilor practice și eficiente! În ultimă instanță ne-am dorit să eliminăm cât mai multe bariere birocratice și logistice, iar populația să aibă acces simplu la vaccinare!

Am avut plăcerea să lucrez în acestă echipă cu experți din domeniile logistic, medical, științific și comunicare. Sunt oameni deosebiți, care au înțeles importanța momentului și le mulțumesc pe această cale. Împreună cu ei am depășit toate provocările logistice, momentele de maximă dificultate și am luat deciziile în interesul sănătății publice!

Campania de vaccinare a presupus un efort comun din partea tuturor instituțiilor implicate în gestionarea acestui amplu proces și doresc să le adresez mulțumiri, pe această cale, pentru implicarea și sprijinul oferite. Gândurile mele se îndreaptă și către colegii din sistemul medical care au alocat consistente resurse de timp și multă dedicare pentru ca vaccinarea în centrele deschise la nivel național să se deruleze în cele mai bune condiții, într-un mediu favorabil și sigur.

Rezultatele înregistrate în tot acest timp au confirmat lecția solidarității, iar beneficiile parteneriatelor derulate cu instituții publice și private interne și internaționale, cu societatea civilă, cu organizațiile nonguvernamentale, au reprezentat un element extrem de important în creșterea accesibilității și calității serviciilor de vaccinare. De asemenea, mulțumesc tuturor voluntarilor care au fost și de această dată în sprijinul sistemului medical și al populației, precum și celor de acasă, cetățenilor, care în tot acest timp ne-au fost parteneri, ne-au susținut și au înțeles mesajele noastre. Fiecare persoană care a ales să se vaccineze, fiecare viață salvată ne-a motivat și a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate. În egală măsură, aș vrea să mulțumesc colegilor mei din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr Carol Davila” alături de care m-am format profesional.

De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume.

Cu sentimentul datoriei împlinite, pășesc cu încredere pe acest nou drum și vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflați în suferință! Îi urez succes dlui secretar de stat Dr Andrei Baciu în perioada următoare și-l asigur de tot sprijinul meu profesional!
Vă mulțumesc tuturor!

sursa foto: Inquam Photos/ Raul Stef

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. Nu poate fi adevarat asa ceva :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Pacat de el.

  2. Încă un se.c.u.r.ist deconspirat.

  3. După toată truda desfășurată pe întreaga campanie de vaccinare încununată de un succes răsunător, asemeni ” victoriosului „, dupa glorioasa lupta cu Băse, M.Gioană, care ulterior a fost numit vice la NATO,
    D-lui Valeriu, a fost recompensat, corespunzător…
    Sănătate maximă !

  4. Asta pare scrisa de un robot de PR: „De astazi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume.

    Cu sentimentul datoriei împlinite, pășesc cu încredere pe acest nou drum și vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflați în suferință!”

    Divin! Inaltator! Asa limbaj de lemn, numa’ la Iliescu am mai auzit. Bravo! Patria recunoscatoare! (Bine ca n-a incheiat cu „Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, ca il lasa Nea Nelu’ repetent direct.)

    Urale, ovatii, aplauze prelungite! 💡

    Acum mai are de asteptat declararea oficiala a sfarsitului pandemiei, pentru medalia ce-i va fi acordata la Cotroceni si avansarea de tip racheta in grad, pentru succesul campaniei de vaccinare, pe care, cu onoare si responsabilitate, pe un drum plin de provocari, alaturi de intreaga echipa a Comitetului National de Coordonare a Campaniei de Vaccinare, dus-o direct in șanț.

  5. Multe vorbe, mai ales goale, din partea lui Ghiorghiță. Campania de vaccinare în Romania a fost un esec. Punct. Sintagmele , Spital al SRI, sau Spital militar… arată gradul de înapoiere, trăirea în trecutul comunist.

  6. Rāsplată pentru vaccinarea d-șoarelor amante „esențiale”, in timp ce bătrânii și bolnavii cronici erau lăsați pradă lui Coviduț19…

    • Asa va fi dintotdeauna, până vom depesediza tara.

    • Corect! Uitasem cum au ascuns, el si camarazii lui, centrele de vaccinare pentru speciali. Si chiar si dupa ce l-a scuipat Vlad Voiculescu (la v-ati ascunselea, bineinteles!) si l-a dat de gol, tot incerca sa o dea din Fanta-n Cola si sa ne prosteasca in fata.

      Probabil ca n-am fi aflat nici acum, daca nu erau nevlegii aia de la USR cu transparenta lor … 🙁

      Dreptate si fratie, frate Gheorghita! Mo.rtii maicu-sii rumanski caracter.

  7. Am scăpat de vaccinare? Acum le face c-rul poligon la securiști.

  8. Pentru Arafat nu aveti vreun post de director, ceva? La spitalul SPP? SIE?
    Nimic?

  9. din lac in puţ ă! Nu il meritam.

  10. Era de așteptat sa fie recompensat de SISTEM, doar e executat orbește ordinele si a îmbogățit pe cine a trebuit!!! Concluzia: chiar și dacă mor oameni nevinovati datorita acțiunilor tale, dacă faci parte din SISTEM, supraviețuiești, esti recompensat! Mai rămâne justiția Divina……

  11. In buna tradiție românească, un responsabil al unei acțiuni de stat, în loc să fie anchetat si tras la raspundere, este ascuns și salvat într-un post călduț! Sigur nu ne vom face bine niciodată!

  12. Si,don Jurma nu se alege cu nimic?
    Asta a sustinut vaccinarea prin psihoza creata de stirile lui alarmante.
    Hai baieti,un oscior de ros si pt jymara…
    Dar combatantul draggy? El o ia in mana,sau pe sub mana?

  13. Nu se mai numesc premianti ci Esentiali….urmatorul anunt o sa fie legat de pensionare…

  14. Competența la locul ei, nu-i așa?

  15. se pricepe la „speciali” , e la locul potrivit

  16. pai e bine ca mai sunt ca tine „inteligenti”, care vor perpetua specia, credulii de pe site sunt sterili pana la a 3-a generatia se stie

    apropo sa ne spui cand te apuci de facultatea de medicina, ca sa venim cu totii sa ne tratam la tine, ca e clar ca esti cel mai inteligent de pe planeta

  17. Exista un spital de urgenta al SRI. Romania nu e o tara serioasa.

  18. Momentan o satisfacție ușoară după PLANDEMIA frumos calculată. O întrebare la care doresc răspuns. Ca medic infectionist, cum ați putut închide și iară închide spitale civile și militare la ordine politice? Și ați condamnat la moarte bolnavii cronici și cu viroze respiratorii introduși în izolete, unde efectiv au fost de asemenea condamnați la moarte.????? Dacă doriți răspundeți dacă nu este opțiune personală. Sunt multe întrebări. Am solicitat telefonic la spitale. Știu de ce și toți aveau același răspuns.

  19. Sa vina Halep.cu flori acum la el!

  20. Acest spital de urgență are și secție de infecțioase ?
    Sau unul din cei mai tineri colonei militari renunță la cariera de medic ? Nu știu dacă este bine pentru că în ultima funcție a demonstrat că la management nu se pricepe.

  21. Un papagal pensat….