G4Media.ro

VIDEO Cele mai frumoase 6 goluri de la Euro 2024

Facebook/UEFA Euro 2024

VIDEO Cele mai frumoase 6 goluri de la Euro 2024

Campionatul European 2024 din Germania a oferit rezultate neașteptate, meciuri intense și goluri spectaculoase. Iată 6 eurogoluri pe care le-am selectat din meciurile disputate până acum.

Printre cele mai frumoase reușite se află și golul marcat de Nicolae Stanciu în partida cu Ucraina, terminată 3-0. Acesta a trimis un trasor cu o viteză uluitoare în vinclul porții apărate de Lunin.

 

Șutul din prima al lui Xherdan Shaqiri (Elveția) contra Scoției e și el candidat pentru titlul de cel mai frumos gol al grupelor:

Un alt eurogol este voleul lui Mert Muldur, care a marcat pentru Turcia în meciul împotriva Georgiei, scor final 3-1. Fundașul lui Fenerbahce a trimis mingea în poartă după o respingere a apărării adverse.

În același meci, Turcia a reușit să mai ofere un gol de generic prin tânărul Arda Güler, care a trimis mingea în vinclul porții după un șut parcă scos din jocurile video.

Exteriorul frumos al lui Nicolo Barella se numără și el printre golurile de senzație ale Euro 2024. Mijlocașul italian a înscris din voleu, tot după o respingere greșită, în meciul câștigat de Italia cu 2-1 în fața Albaniei.

O altă reușită de povestit este cea a lui Fabian Ruiz din meciul Spania – Croația, terminat 3-0. Ruiz a driblat 2 jucători, printre care și veteranul Luka Modric și a trimis mingea în colțul porții printre picioarele unui alt apărător.

Campionatul European de Fotbal 2024 din Germania a început pe 14 iunie și are deja 42 de goluri marcate, ceea ce înseamnă o medie de 2,80 goluri pe meci sau un gol la fiecare 32 de minute jucate. Până acum, golgheterul competiției este Jamal Musiala de la Germania, cu 2 reușite, în timp ce liderul la assisturi este Dennis Man, cu 2 pase decisive, potrivit UEFA.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...