VIDEO de la partide de vânătoare în care apar Liviu Dragnea, lideri PSD şi persoane din conducerea Tel Drum. Rise Project anunţă o nouă anchetă din seria TeleormanLeaks
Rise Project anunţă sâmbătă o nouă anchetă din seria TeleormanLeaks, prezentând un material video de la partide de vânătoare, în care, alături de Liviu Dragneam apar lideri PSD şi persoane din conducerea Tel Drum. Dragnea a negat tot timpul că ar avea legături cu Tel Drum iar despre directorul companiei, Petre Pitiș, a spus recent că nu l-a mai văzut de 10 – 15 ani.
Conform imaginilor difuzate de RISE Project pe pagina de Facebook, printre cei prezenţi erau Paul Stănescu, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan.
Alte personaje care apar sunt Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 – 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.
În 5 noiembrie, Rise Project a publicat primele dezvăluiri dintr-o serie bazată pe mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video vând legătură cu compania Tel Drum.
Un document dintre cele publicate până acum de Rise Project arată că Liviu Dragnea și directorul Tel Drum, Petre Pitiș, au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani, dezvăluie Liviu Avram în Adevărul. Liderul PSD a susținut, luni, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu Pitiș, de „peste 10-15 ani”.
De altfel, el a negat orice legătură cu această companie din Teleorman și a negat că firma i-a plătit ceva ce s-a realizat pe proprietatea lui din județ.
Potrivit documentelor publicate de jurnaliștii de la Rise Project, Liviu Dragnea și Petre Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.
În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.
(Sursa: News.ro)
Foto: Captura Rise Project
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
18 comentarii