G4Media.ro

VIDEO Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu…

sursa foto: Captură video

VIDEO Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”, a anunţat vineri Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP.

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, „Bridgerton”, a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă.

Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat vineri platforma Netflix.

„Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings”, se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea „Grey’s Anatomy” şi „Scandal”, şi-a apărat decizia pe Instagram: „Amintiţi-vă: ducele nu va pleca niciodată cu adevărat”, a scris ea.

În ianuarie, Netflix a anunţat că serialul a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, un record.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. ”Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă…” adică deformarea realității istorice, minciună pe față. Asta e „cheia modernă” în care e făcut serialul. Adică hai să mințim frumos, să zicem că toată lumea a făcut parte din înalta societate britanică de secol 19. Bun, se poate face și asta, dar iese cel mult un bal mascat, nu film de epocă.

    • In principiu, aveti dreptate, dar, va marturisesc ca, la varsta mea de 70 de ani, am urmarit cu mare placere serialul, ca pe o poveste deconectanta, nu ca pe un serial istoric, dupa ce mi-am revenit din socul vizionarii primului episod! In perioada asta cam cenusie prin care trece toata lumea, consider ca povestea asta pentru adulti, aduce putina lumina si speranta. In fond, doar nu credeti ca „Pe aripile vantului” (de exemplu) urmeaza adevarul istoric, nu-i asa? Si acela a fost/este o poveste pentru adulti, nu un film istoric conform realitatii epocii descrise.

    • Daca vrei „realitate adevarata” uita-te la A3 ! 🙂

    • Da mai „A.”, e un serial, e o opera artistica, au libertatea de a scrie ce scenariu vor. Daca tie nu-ti place, baga-ti opinia undeva.

      Hai spune-o p-aia dreapta, te deranjeaza ca au un protagonist negru.

    • @Adriana Negureanu. Și eu sunt în principiu de acord cu dvs, că eposul (povestea) nu trebuie confundat cu realitatea. Dar eu nu vorbeam despre realitate, ci de realismul unui astfel de film, care se dorește de epocă. De exemplu, ar fi nerealist ca protagonistul din „Coliba unchiului Tom” să fie interpretat de un actor asiatic sau Ginghis Han de unul blond cu ochi albaștri, doar de dragul diversității. Din păcate, am ajuns să trăim vremuri în care orice observație contra curentului progresist este interpretată de unii drept rasism…

  2. Un serial bun, cu multe mesaje pentru cine vrea sa le auda!

  3. Un ,,siropel” ambalat strălucitor, pentru gusturile unor oameni care au trecut prin școală că gâscă prin apă. Mai bine îl făceau musical: convenția e mai laxă, și puteau să fie cât de mulți negri , galbeni și cu steag lgbt și blm și să ignore complet istoria. Diprețuitele seriale de epocă aveau meritul seriozității. Netflix nu este decât un canal de propagandă ,,pe linie” – pe noua linie promovată de mizerabila stângă de pe ambele maluri ale Atlanticului! Să-l vedeți pe Dr. Watson mulatru și pe Sherlock Holmes arătând ca venit din șanț într-un alt serial ,,neconvențional”! Ei da, nu-mi plac poveștile și filmele aduse din condeiul roșu. Și nici n-am să pozez în spectator modern, doar de dragul diversității, multiculturalismului etc., chiar cu riscul primirii cine știe căror etichete. Cuib îi pasă de ele!? Sper că mai avem dreptul la opinie!