G4Media.ro

VIDEO Imaginile mult așteptate: doze de vaccin anti-Covid produse de Pfizer ies…

sursa foto: captură video

VIDEO Imaginile mult așteptate: doze de vaccin anti-Covid produse de Pfizer ies de pe banda de producție

Grupul Pfizer a publicat un filmuleț în care mii de sticluțe cu vaccin anti-Covid ies de pe banda de producție.

Compania speră să pună pe piață în acest an 100 de milioane de doze, scrie Daily Mail. Imaginile au fost filmate într-o fabrică din Belgia a gigantului farma.

Într-un interviu acordat duminică The Mail on Sunday, șeful Pfizer din Marea Britanie, Ben Osborn, spune: „A fost minunat să văd primul flacon ieșind de pe linia de fabricație”.

Vaccinul experimental al Pfizer conţine material genetic numit mesager ARN, sau mARN, despre care cercetătorii speră că provoacă sistemul imunitar să lupte cu virusul.

Compania speră să îl poată autoriza până la finalul anului.

Pfizer este una dintre cele trei companii care desfăşoară studii clinice finale pentru un vaccin. Celelalte două companii sunt Moderna şi AstraZeneca.

Sursa foto: captură video

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. Au inceput sa-l produca inainte sa fie autorizat? Sa inteleg ca autorizarea lui este ca si obtinuta si se mai asteapta finalizarea formalitatilor? Stie cineva sa ma lamureasca? Mersi.

    • Avand in vedere ca este in ultima faza de testare sunt mici sanse sa mai fie ceva de modificat la el. Probabil si-au asumat riscul de a fi nevoiti sa-l distruga in cazul in care apar probleme, insa altfel nu ar putea sa-l produca intr-o cantitate suficienta daca s-ar apuca de asta doar dupa autorizare.

    • Pt a castiga timp, au inceput deja sa-l produca. E posibil sa arunce la gunoi dozele daca testele finale esueaza, dar isi asuma riscul.

    • Da, pe riscul lor ! Si indienii fac la fel cu vaccinul Oxford/Astra Zeneca ; cauta pe youtube „Adar Poonawalla| Barkha Dutt: Betting on the COVID vaccine. This is how much money he may lose”, tipul e miliardarul indian din orasul Pune, ce isi risca investitia in vreo 2 -3 fabrici de productie si distributie a dozelor de vaccin chiar inainte de proxima aprobare din UK !
      Ideal insa ar fi vaccinul Johnson&Johnson, ce nu necesita conditii speciale de refrigerare si doar un singur „sut” ar fi suficient… Se asteapta insa clarificarea investigatiei cu ala ce a dezvoltat o boala, la fel ca si cazul de mielita , la Oxford/Astra Zeneca !

    • Este un risc asumat.
      Dacă nu primesc autorizarea atunci vor arunca dozele. În schimb dacă vor primi autorizarea atunci vor fura startul cu câteva sute de mii de doze pe care deja le au. Câștigul preconizat din vânzarea dozelor deja fabricate este mult mai mare, foarte mare. Garantat au pus în balanță și pierderile care au pălit în fața câștigului. Oricum după câteva luni majoritatea țărilor dezvoltate vor produce vaccin, iar prețul acestuia (al vaccinului) va scădea.
      Chestie de business management.
      De aia ei au iar noi… nici măcar nu putem produce vaccinul cât despre strategii de afaceri… no comment. Stăm la mila lor. Și ei ne vor da ca să nu mai plătească impozite. Exact cum noi donăm lapte pentru țările africane.

  2. Base ! ar trebui s amergi acolo sa Negociezi ! dar nu cu paharul in mana ! mergi Base cu sticla de vodka ! asa vei fi convingator !

    • Mă tem că anti-securismul lui este frate geamăn cu anti-rusismul. Adică, pe blat cu banditul de Putin. Căci unirea Basarabiei cu România – cerută de el – ar însemna aducerea Rusiei direct în viața politică românească (Dodon, Voronin,Plahotniuc), 5 milioane de alegători rusofoni și un mare / dezastruos pas înainte spre alimentarea aberațiilor rusești privind Moldova Mare de dincolo de Nistru până pe crestele Carpaților. Adică visul lui Stalin.

  3. Exercițiu de propaganda.
    Imaginile sunt „mult așteptate” doar de producător și de politicieni ca fac bani mulți. Pe seama „vulnerabililor” și a isteriei întreținute de rețelele sociale. Ma rog și cu imagini dintr-astea, „dadatoare de speranța” ca niște icoane ale noii religii bazate pe „argumente științifice”.
    Acum serios vorbind, cine crede în eficienta unui vaccin obținut în pripa când și marile somități medicale au îndoieli. Chiar și marele Faucci spune acum chestii cu care nu era de acord în aprilie.
    Mai e mult pana la sfârșitul pandemiei

    • Lasa ca faci tu un vaccin mai bun. Cand e gata?

    • Nimeni nu „crede”. D-aia sunt testate.

  4. Știrea și pozele (imaginate!) au fost publicate de tabloidul The Sun. Adică: așa va fi… când va fi să fie.

  5. Va dati seama ca se puteau face cele 3 etape simultan. Ca nu o sa arunce flacoanele oricum. A fost insa speculata si va mai fi in continuare epidemia pentru un corporate power grab, distrugerea clasei de mijloc, centralizarea pe o economie planificata zisa „verde” care defapt e rosie si digitalizare fortata pentru caracterizarea si profilarea psihologica pt a ghici potentialele reactii ale fiecarui om in parte. Da, AI-ul poate sa faca asta din la ce data iti platesti factura la curent, cate bonuri de benzina decontezi pe firma, cate role de hartie igienica folosesti, ce note ai avut in facultate, cu cine vorbesti pe grupurile de wap, pozele tale din google, etc(sic)! Deci sa nu va surprinda daca mai votati odata cu FSN si va da afara din multinationala. Apoi sa vedeti cand vine vaccinul in primavara toti o sa zbiere ca nu vor sa fie microcipati(prea tarziu, verificati guma din chiloti si tivul de la perdele, si ganditiva unde ati mancat fast food ultima oara), ca nu vor sa fie sclavii lui Bill Gates, sau te miri ce mai inventeaza rusii.

  6. Nu pot sa ma mai bucur. Deja am plans de fericire cand l-am vazut pe Ciuca povestind despre linia de imbuteliere de la Institul Cantacuzino, unde se va produce extract de orz la fiola. Linia de la Cantacuzino arata cam la fel, cu apica la fiolute. Beneficiile produselor de la marii oameni de stiinta vor fi exact aceleasi. Fonciirea mea le plateste pe amandoua.

    Toate-s vechi, si noua toate.