G4Media.ro

VIDEO Mii de suporteri ai tricolorilor s-au strâns în centrul Bucureștiului pentru…

sursa foto: Alex Șerban

VIDEO Mii de suporteri ai tricolorilor s-au strâns în centrul Bucureștiului pentru a vedea împreună meciul România-Belgia, în urma căruia naționala noastră s-ar putea califica în optimile EURO 2024

Mii de suporteri ai tricolorilor s-au strâns în centrul Bucureștiului pentru a vedea împreună meciul România-Belgia, în urma căruia naționala noastră s-ar putea califica în optimile EURO 2024.

Atmosfera este incendiară cu mai bine de două ore înainte de confruntare. Capitala este unul dintre orașele din România unde poți vedea meciurile EURO 2024 în aer liber, în public.

G4Media a scris aici în ce locuri mai poți vedea astfel meciurile. Spre exemplu, dacă ești pe litoral ai ocazia să le vezi chiar pe plajă sau într-unul din parcurile municipiului.

România întâlnește Belgia, sâmbătă seară, la Koln, într-un meci din etapa a doua a grupelor de la Campionatul European. Cu o victorie, tricolorii se califică în optimile competiției.

Selecționata condusă de Edward Iodănescu vine după succesul categoric, scor 3-0, împotriva Ucrainei, prima după 24 de ani de la un EURO, în timp ce Belgia vine după înfrângerea surprinzătoare împotriva Slovaciei, scor 0-1, în primul meci.

În grupa E, în afară de Belgia, România, Ucraina și Slovacia au câte 3 puncte. Ucraina a învins Slovacia cu scorul de 2-1, vineri. Naționala condusă de Sergiy Rebrov a câștigat după ce slovacii au deschis scorul.

România este prezentă a șasea oară la un campionat european. Cea mai bună performanță a fost în anul 2000, atunci când tricolorii au ajuns în sferturile de finală. Atunci, România învingea în ultimul meci din grupe Anglia, cu scorul de 3-2.

Selecționata condusă de Edward Iordănescu are un lot cotat la 92 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. În comparație, Belgia, condusă de Domenico Tedesco, valorează peste 584 de milioane de euro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...