G4Media.ro

VIDEO Naistul Damian Drăghici, concert – surpriză din balcon pentru locuitorii din…

VIDEO Naistul Damian Drăghici, concert – surpriză din balcon pentru locuitorii din blocurile vecine

Naistul Damian Drăghici le-a oferit duminică vecinilor din blocurile învecinate cu al său un concert inedit pentru a le ușura izolarea.

Drăghici a postat pe contul său de Facebook imagini în care el apare cântând la nai mai multe melodii, printre care și ”Ciocârlia”, în timp ce vecinii din blocurile alăturate ies pe rând la geamuri să îl asculte.

Concertul – surpriză s-a terminat cu aplauze din partea tuturor spectatorilor de ocazie.

”Noi, artistii, va suntem datori sa va daruim neincetat hrana pt suflet… Azi, am simtit sa cant pentru vecinii mei dintre blocuri”, a scris artistul pe Facebook.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

13 comentarii

  1. Asta mai lipsea, sa inceapa un tampit sa cante la nai in cartier.

    • Raspuns celui care a postat opinia „Asta mai lipsea, sa inceapa un tampit sa cante la nai in cartier.”

      Abia postând această enormitate, ţi-ai dat arama pe faţă! Dacă eşti doar tâmpit, chiar e greu să fie cineva mai tâmpit decât tine. Dar cred că nu eşti tâmpit, ci eşti ticălos.

    • @ Aveti ce votati. Prostia nu inceteaza sa ne uimeasca. La tine, totusi, tinde spre patologic.

  2. Cred ca-i un gest foarte frumos!!!

  3. Mulțumim pentru recital Maestre! Nu știam ca suntem vecini.

  4. Omul e senzational!!! Bravo Damian!!

  5. Felicitări pentru gestul foarte frumos!

  6. Unde sunt ghetourile?

  7. Nu stiam ca maestrul locuieste in Zabrauti. Frumos gestul domniei sale desi vadeste o anume naivitate: convingerea ca in zilele noastre muzica se obtine greu si foarte putine persoane si-o pot procura. Vremurile s-au schimbat si acum muzica se gaseste PE TOATE DRUMURILE . Pe gratis pe YouTube si contra cost pe Deezer si Spotify, dar nu mult, 25 de lei pe luna. Una peste alta, lumea nu duce lipsa de muzica, pe alese. Si ce muzica! Crema inregistrarilor cu cei mai buni artisti, cu cele mai bune formatii ( ma rog, trupe ) , si cu cele mai alese orchestratii . Iar toate astea intinzindu-se si in trecut cu aproape 80-90 de ani. Cine vrea sa-si faca o cultura muzicala temeinica gaseste pe Deezer sau pe Spotify piese inregistrate initial pe discuri de ebonita, pentru patefon, apoi pe discuri de vinil pentru pick-up si in final pe CD-uri sau DVD-uri. Deci , maestrul este generos dar ne ofera o marfa de care, datorita progresului tehnologic, nimeni nu mai duce lipsa.

    • Boss, n’ai inteles nimic si asta pt ca probabil nu te duci la concerte. Printre multe altele, frumusetea consta in faptul ca o interpretare live va fi intodeauna diferita de o inregistrare. La fel este cazul si pt teatru Vs film . Nu marfa digitala, cum spui tu, e importanta aici ci ideea de a consuma o astfel de „marfa” in aceasta situatie si in acel cartier e deosebita

  8. Juan Sien Tierra, sa înțelegem ca toți care dau concerte sunt niște naivi? Una este concertul în direct, alta cel on line. În afara de asta, s-a realizat o comuniune, o bucurie de a fi împreună. Cam de asta se duc oamenii la concerte, la meciuri, la festivaluri.. Nu ca nu ar fi gratis și comod sa le vezi din fotoliu de acasa.. .

    • @ Mihai si Ioana : Fiindca va vad mari fani ai spectacolelor live ia sa examinam noi mai indeaproape urmatoarele fapte:  Reprezentatia data de maestrul Draghici desi foarte live  a fost o IMPROVIZATIE TOTALA: 
        – nu s-a stiut ca va incepe la o ora anume
         – nu s-a stiut ce repertoriu va ataca 
       – acustica acelui balcon cu greu  aspira la vreo cota de perfectiune   – –
      – publicul care a  urmarit-o a fost un public OCAZIONAL, care s-a
      nimerit  pe acasa atunci si, probabil,  nu toti foarte interesati de genul
      promovat  
      Pai asa se petrec lucrurile la spectacolele live pe care le tot laudati?  Acolo publicul vine din timp la ora anuntata, are idee de ce repertoriu va urmari , acustica salii este una adecvata iar publicul insusi este format din oameni profund interesati de  genul spectacolului. Adica este un public selectionat nu unul ocazional. Asta-i sporeste  receptivitatea si interesul  fata de spectacol. Iar acum  ca sa vedeti ce dezastru poate insemna un public ocazional si dezinteresat,  sa ne reamintim  patania lui Joshua Bell, faimos violonist american. Care in 2007 a iesit sa cinte la vioara,  deghizat,  intr-o statie de metrou la Washington. Vioara Stradivarius, repertoriu ales , interpretare de nare maiestrie. Si ? Au trecut pe linga el 1000 de oameni si  el abia a strins 52 de dolari de la 27 de insi, dintre care numai 7 s-au oprit sa-l asculte mai indelung. Ce dovedeste asta? Nu doar ca publicul ocazional este cel mai prost public din lume , cel mai adesea neinteresat. Ci si INUTILITATEA de a-i prezenta ceva. Si ca pentru un  asemenea public  nu mai are nicio importanta daca spectacolul este live sau nu.  Iar a te baza pe el e o dovada de neinchipuita naivitate.  Si acum convingeti-ma domniile voastre ca maestrul Draghici a avut parte de alt public decit unul ocazional..