G4Media.ro

VIDEO Rita Ora și Passenger, în concert la Timișoara. Peste 100 de…

Rita Ora FOTO Facebook/Rita Ora Official

VIDEO Rita Ora și Passenger, în concert la Timișoara. Peste 100 de evenimente la Celebrarea Orașului 2024

Timișoara îmbracă haine de sărbătoare în acest weekend pentru a doua ediție a evenimentului Celebrarea Orașului, parte din moștenirea Programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023. Anul acesta, Celebrarea Orașului va avea loc într-o locație centrală, cu o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați: Parcul Civic și Bulevardul I.C. Brătianu, care a fost închis pentru ocazie.

Evenimentul din 2024 îi are cap de afiș pe Rita Ora, Passenger și Zdob și Zdub, care vor urca pe scena amplasată pe Bulevardul I.C. Brătianu, sâmbătă, 17 august. Sărbătoarea include peste 100 de evenimente culturale, sportive și comunitare, destinate tuturor vârstelor, în diverse locații din oraș.

Bega și toate spațiile care vor găzdui evenimente, atât în amonte, cât și în aval, vor crea un traseu de explorare și (re)descoperire a orașului, de-a lungul apei care unește comunitatea.

Rita Ora: De la muzică la Hollywood și înapoi

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul de debut a înregistrat vânzări record. Single-urile “Hot Right Now” și „How We Do (Party)” au consacrat-o și au menținut-o în fruntea topurilor din Marea Britanie.

Lansarea sa a fost un succes răsunător – în acel an, artista a avut cele mai multe piese pe locul 1 într-un top britanic. După mai multe apariții de succes pe marele ecran la Hollywood, Rita Ora a revenit la muzică în 2017, cu un turneu european de 33 de concerte, toate sold out. Turneul s-a încheiat în 2018, odată cu lansarea mult așteptatului său al doilea album, intitulat „Phoenix”.

Albumul a înregistrat peste 330 de milioane de difuzări doar în Marea Britanie. Ultimele sale cinci single-uri au adunat peste un miliard de stream-uri pe Spotify la nivel mondial. Hitul său cunoscut în întreaga lume, „Your Song”, a ajuns la peste 352 de milioane de stream-uri și este cea mai cunoscută piesă a artistei în Europa.

Passenger: Un artist cu milioane de urmăritori pe YouTube și Facebook

În aceeași seară de sâmbătă, artistul internațional Passenger va susține primul său concert la Timișoara. Cântăreț și compozitor multi-premiat și cu vânzări de platină, Passenger a trecut de la concerte la colțul străzii la stadioane pline și are peste 7,4 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, 3,8 milioane de urmăritori pe Facebook și peste 14 milioane de ascultători pe lună pe Spotify.

Cântecul său „Let Her Go” a ajuns pe locul 1 în 19 țări și a înregistrat peste șase miliarde de stream-uri la nivel global, fiind a doua cea mai difuzată piesă din toate timpurile. Consecvența și autenticitatea sa, atât pe scenă, cât și în afara ei, i-au adus lui Passenger o bază de fani la nivel mondial și turnee în întreaga lume, fiind cap de afiș pe unele dintre cele mai renumite scene.

Programul de sâmbătă al evenimentului Celebrarea Orașului va fi completat de cea mai populară trupă din Republica Moldova – Zdob și Zdub – care promite un concert electrizant, în stilul etno-rock deja consacrat. Accesul la cele trei concerte excepționale este gratuit.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...